Gå til innhold

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 17. juli 2017 in all areas

 1. 1 point
  Morsomt å bli husket! Dersom det er greit, vil jeg gjerne beholde den nye brukeren. Den er nemlig tilkoplet en nyere epostadresse som jeg benytter hver dag.
 2. 1 point
  Jeg leste en gang at DK hønene får fjærdrakt først, altså lenger fjær på vingene. Men selv erfarte jeg at det var helt omvendt med mine kyllinger. Hønene hadde kortest vinger, mens hanene hadde lengst. Du kan jo også legge ut noen bilder av kyllingene her etterhvert.
 3. 1 point
  Ja i mange tilfeller kan man vite kjønn alerede dag 1 etter klekking
 4. 1 point
  Gamebird har hatt denne på lager som pippa skriver. Kan skaffe den igjen om du ønsker det.
 5. 1 point
  Jeg har tatt vare på en liten gåsunge som var ensom og forlatt på brygga innerst i en vik. Den var merket med en vanlig strips på foten og den fulgte med meg hjem. Det er en grågås som tydeligvis har blitt klekket ut hos mennesker. Den valgte meg..og jeg har tatt vare på han(?) så godt jeg har kunnet. Han er ensom og jeg har sittet mye på jorder med grågjess i de ukene jeg har tatt vare på han. Han har vært inne om nettene med lager av grønt og vann. Dagene har han vært fri men hatt tilsyn. Vi har vært på badeturer og gresseturer hver dag. Kjempekoselig og slitsomt. Nå ser det veldig dårlig ut med å få han inn i grågjessflokkene her....og det heller mot å lage stor inngjerding/gård til han og å gå turer med kjekkasen🙂 Men han må ha selskap... Det er veeeeldig mye drit med vår Gasse...og han kjenner ingen gjess... Kan vi sette høner sammen med han? Kan de leve sammen? Nå er det bare mennesker og hund som er familien hans.. ??????
 6. 1 point
  hei jeg vurderer å begynne oppdrett på storfugl (tiur,røy). jeg lurte på om noen kunne gi meg litt tips og grunnleggende fakta, om voilere, utstyr, for og sånt
×