Gå til innhold

tittigulle

Medlemmer
 • Innholdsteller

  204
 • Ble medlem

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  3

tittigulle last won the day on Desember 18 2014

tittigulle had the most liked content!

Mottatte likerpoeng

7 Nøytral

Om tittigulle

 • Rang
  På vaglen
 • Bursdag 06. juli 1978

Profile Information

 • Kjønn
  Female
 • Bosted
  Rakkestad

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. tittigulle

  Gås ønsker venn

  Åssen går det med gassen din? Har selv en kanadagås..det var 2 men dessverre så døde den ene.. og jeg har så vondt av gakk gakken min.. vi snakker og koser hver dag.. men den må jo være ensom.. min går sammens med høns.kalkun og ender..
 2. tittigulle

  Fasaner og andre fjerkre

  Jeg har 3 fasader. 1hoe og 2 hanner.... kan jeg slippe de sammen med resten av flokken min som består av masse duer. Høner og haner.2 kalkuner. Ender og en en gås.. De har veldig god plass i hønsehuset.. jeg må jo lissom ha dissa fasanene et sted i vinter og der de har vært til nå er det for trangt..
 3. Fasankyllingene er snart 1mnd gamle..herregud for noen kjappe små vesener😂 Når kan de få flytte ut? Tenkte å lage en mini voiler til de.. med mulighet for å legge seg under varmelampa. Sukk.. jeg har ikke peil på hva de bør ha.. hjelp
 4. tittigulle

  Villkalkun

  Jeg har hatt.. 2 damer og en hanne.. dessverre mistet jeg 2 til reven og hannen måtte tas pga sykdom..
 5. tittigulle

  Hva trenger nyklekte jaktfasankyllinger?

  det er sant.. forumet er utrolig nyttig. hvor gamle kan de være før de får melorm?
 6. tittigulle

  Hva trenger nyklekte jaktfasankyllinger?

  det hønseforet jeg har heter fjør kromat egg tror jeg.... tusen takk for svar forresten.. skulle ønske(viss det ikke er her alt da?) en slik D.I.Y standar fra egg til voksen på de forskjellige rasene.. men et lite annet problem her.. rugemaskinen min. den er gammel som bare det.. slet først med å få gjevn temperatur..men det stabiliserte seg etterhvert.. men nå sliter jeg med å holde oppe fuktigeta..fuktighetsmålerten (kjøpt av deg forresten) viser ikke mere en 35 %.. tidligere i ruginga så har den holdt 40% er det noe jeg kan gjøre for å få hevet fuktigheta?
 7. min gode tillitsfulle kalkunjente(hvit produsjonskalkun) var plutselig ikke å se.. stakkars lille hadde måte gjemme seg og ho så nesten ut som de som ligger i frysedisken på butikken.. men ikke nok med at ho nesten var helt ribba men ho hadde noen skikkelig dype kutt på ryggen også.så det ble dyrlege og en kur på ho ... hvem kan gjøre noe slikt? kalkungutten(crøllwisser) min har aldri gjort noe sånt før og de har gått sammen i flere år... i hønsehuset er det høns,ender,gjess,kalkun og duer.. eneste forandring i det siste er at jeg arvet en liten hønseflokk på 4 jerhøns og noen svære hanefaener... jeg har aldri hatt et sånt problem før så jeg mistenker jo dissa hanene for de lager mye spetakel i flokken min.. her om dagen prøvde den ene av de å hakke hånda mi vær gang jeg skulle kose med kanadagåsa mi men så har jeg også en veldig vårkåt moskusandrikk.. har ikke sett på maken hvordan han sprader rundt og frir.. saken er at jeg har aldri sett noen plage kalkunjenta mi ,ho er størst i flokken og har vært litt små sjef.. er det noen som har noen ideer?
 8. fasanegga har begynt å klekke😍. foreløbi er det 3 søte små.. men jeg har aldri hatt fasan før og egga var ikke planlagt. tenkte å bruke et slikt ørkenråttebur med varmelampe over.. men hvor varmt skal de ha det? vil de ha et lite krypin i buret? hva spiser de? jeg har fjør til hønsa mine er det bra nok? er det andre ting jeg bør tenke på? tips og råd er hjertelig velkommen..
 9. hva kan jeg gjøre for vesle syke due? den sitter bare der og henger med hue.. den har blåst seg ganske godt opp,jeg ser jo at formen ikke er på topp den kommer ikke å spiser,den har heller ikke rørt maten jeg la ved siden av den... burde jeg ta den med inn i varmen og prøve å få i den litt vann først og fremst... eller er det forseint? har dere noen tips om hva jeg kan gjøre?
 10. tittigulle

  hvor store er kalkunegg?

  Jeg har i det siste funnet flere store egg i verpekassene til hønsa .. de veier fra 86g til 93g.. har crøllwitser hoa mi begynt å legge egg? egga er lyse brune..så da lurer jeg på om noen kan fortelle meg vekta på kalkunegg?? Oxo har villkalkunhoa mi lagt seg på et helt håpløst sted for å ruge... og den er sinna om dagen kan du si hvor lenge pleier kalkun å ruge? jeg skulle så gjerne ha hatt igjen den plassen
 11. tittigulle

  Åssen rugeplasser liker kalkun?

  Hmmmmm.. så jeg burde lage et par "nå er vi i skogen kroker"
 12. tittigulle

  Åssen rugeplasser liker kalkun?

  Jeg har amerikansk villkalkun og crøllwitzer og lurer på om noen vet åssen rugeplasser de liker..
 13. tittigulle

  hva kan jeg gjøre for stakkars lille kylling?

  har lagt ut mange etterlysninger på forskjellige hønsesider på fb.. får håpe på svar da..
 14. tittigulle

  hva kan jeg gjøre for stakkars lille kylling?

  det var en god ide...tusentakk... men viss de kommer og forblir en "klikk" og ikke liker den nye vennen sin da? nytt problem?
 15. stakkars lille kylling har mistet alle sine søsken på uforklarlig vis..tror det er en rotte som kan ha tatt de.. og nå driter plutselig hønemammaen i den oxo...når jeg skrudde av lyset hos de i går tenkte jeg at jeg skulle observere litt og så da at mor gikk og satte seg sammen med de andre høyt oppe mens kyllingen var igjen på andre siden av rommet og ropte... jeg løften den opp til sin mor men ho bare hakket den når den prøvde å gå under ho...så da satt jeg der brått med en kylling i hånda.. det gikk noen minutter så fant den ut at hånda mi var ikke så dum alikevel... så den lagde masse lyder og pussa nebbet... jeg kunne ikke sitte der hele kvelden så jeg fant en liten krok i nærheten av en varmelampe og forlot det vesle nurket der.... men stakkars lille..uff er det noe jeg kan gjøre som vil gjøre dens verdag lettere... kan jo si at den kjemper seriøst hardt for livet sitt om dagene.....den har jo tydeligvis styrke og vilje til å overleve men den er jo bare en liten kylling aleine i verden og det er mange store slemme høns der ute.. noen forslag dere???
×