Gå til innhold

admin

Administrator
 • Innholdsteller

  5 026
 • Ble medlem

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  102

admin last won the day on Juli 20

admin had the most liked content!

Mottatte likerpoeng

173 Glimrende

Om admin

 • Rang
  Prydfugl
 • Bursdag Juni 10

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.prydfugler.no

Profile Information

 • Kjønn
  Male
 • Bosted
  Selbu
 1. Sørblesender om vinteren

  Sørblesender er hardføre og tåler vinteren i Norge fint. Men sørg gjerne for at de har en levegg sånn at de unngår kald vind. Her er et bilde av en slektning av den, amerikablesand.
 2. kalkbeinsmidd

  Hei, Du finner info om kalkbeinsmidd og behandling på Prydfugler.no. Du kan jo begynne med å behandle de to hønene som har fått det. Følger du opp de så kan det hende du slipper å desinfisere hele hønsehuset.
 3. Hvordan starter man, igjen?

  Hei Benjamin. Jeg husker deg. Velkommen tilbake igjen. Veldig artig. Du har sikkert kontoen din fra før intakt, om du husker medlemsnavnet eller mailen du brukte da så kan den sikkert finnes.
 4. hane hakker på høne

  Klikker du på linken i teksten kommer du til nettbutikk der du får kjøpt den. Blåspray til sau kjenner jeg ikke til for bruk på høns.
 5. hane hakker på høne

  Du bør ta den ut inntil sårene er grodd. Ser høns blod hakker de på det med en gang. Setter du den inn igjen bør du spraye på et middel som hindrer hakking og kannibalisme, som foreks denne:
 6. Oppdatert programvare

  Fuglepraten er nå oppdatert med nyeste versjon av programvaren. Dette er en større oppgradering, og det betyr litt flere muligheter og litt endret utseende.
 7. WERM-X

  Den kommer i flere størrelser, 750 gram koster 395,-.
 8. Svart egg

  Det var veldig uvanlig. Det har jeg aldri sett eller hørt om. Er dette vaktler du har hatt en stund, eller helt nye?
 9. WERM-X

  Gamebird har hatt denne på lager som pippa skriver. Kan skaffe den igjen om du ønsker det.
 10. Går ikke sammen

  Tja, for meg virker dette som en ny og spesiell problemstilling. Ender har gjerne god apetitt på partnere. Skulle egentlig tro dette burde gå seg til. Noen med erfaring om dette?
 11. Indiske løpeender

  Hei, 2 ganger pr døgn er vel kun ved manuell vending. Følg det rugemaskinen er innstilt på. Dusjing? Hvorfor skal du dusje eggene? De skal IKKE dusjes. På denne modellen er det automatisk fukting, den sørger for at det blir riktig fukt til eggene. Jo, lufteventilen kan stå på ca halv åpning gjennom rugeperioden. Ønsker du høyere fukt i maskinen på slutten kan du stenge litt mere.
 12. Storfuglkyllinger

  Det har vært flere oppdrettere av storfugl her på forumet tidligere. En av de har lagt opp vet jeg. Er det sånn at du har klekket fram kyllinger av storfugl? Før var det som sagt flere som drev med storfugl, men de siste årene virker det som det har vært få. Selv har jeg ikke hatt oppdrett av storfugl, men har litt kjennskap til det etter å ha vært på besøk hos flere oppdrettere. Du har sett dette? http://www.prydfugler.no/artikler/pa-besok-hos/36-eilif-nygaard.html
 13. Flott. Ja, kalkbeinsmidd er smertefullt for høns. Avleiringen med kalk under skjellene på føttene som midden produserer gjør at skjellene blir presset ut fra huden på føttene. Veldig bra at du har fått behandlet den.
 14. Er du ikke sikker på om midden er borte fra føttene på hønsene ville jeg ventet noen dager eller så for å være sikker. Men det høres ut som du har gjort en grundig jobb.
 15. For å bli kvitt all midden børe du rengjøre og desinfisere hønsehuset. Har noen høns fått kalkbeinsmidd er de andre steder i hønsehuset også. Ellers må du regne med å gjenta behandlingen av føttene senere.
×