Gå til innhold

admin

Administrator
 • Innholdsteller

  5 123
 • Ble medlem

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  103

admin last won the day on Januar 29

admin had the most liked content!

Mottatte likerpoeng

174 Glimrende

Om admin

 • Rang
  Prydfugl
 • Bursdag Juni 10

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.prydfugler.no

Profile Information

 • Kjønn
  Male
 • Bosted
  Selbu

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. admin

  Dverg Kochin - Høner eller haner?!

  Test. Det fungerte å legge inn dette bildet(amerikablesand). Kanskje var det for stort? Har du prøvd å gjøre det mindre?
 2. admin

  Moskus and la seg på egga sine

  Det kan være lurt å la anda ligge der den er. Det er ikke sikkert at den vil legge seg på eggene igjen om du flytter de. Dersom du lyser eggene vil du kunne se om det er blodårer i eggene etter ca 8 dager. Du vil se når du lyser de senere om fosteret i eggene har vokst. Andunger fra moskusand klekkes etter ca 35 dager.
 3. admin

  Nyklekkede vaktelkyllinger :-D

  Takk for hyggelig tilbakemelding. Veldig artig å høre at en kan være til hjelp. 🤗 🐣Legg gjerne ut flere videoer eller bilder av vaktelkyllingene. Det er ikke veldig mange som er aktive her inne lengre, men det er nok en del som er innom og leser litt.
 4. admin

  Ny i faget

  Det høres bra ut. 🙂 Lurt å kontrollmåle temperaturen.
 5. admin

  Daggamle vaktelkyllinger.

  Tror det er lurt å vente noen dager, til de har begynt å spise, og du er sikker på at de tar til seg næring. Ser du de gjør det går det fint å ta de ut litt, bare de ikke begynner å fryse.
 6. admin

  Nyklekkede vaktelkyllinger :-D

  Artig. 🤗 Og hvilken rugemaskin brukte du? 100 % klekkeresultat kan vel sies å være bra. 😀
 7. admin

  Førstegangs kylling klekking.

  De kan klekke litt ujamnt. De ferskeste eggene vil klekke først. Men har de ikke klekt når dag 23 er over så er det lite sannsynlig de vil klekke. Det er ikke noe vits i å lyse egg med fullt utviklede kyllinger, det er bare en mørk masse som kommer fram. Derfor er eneste du kan gjøre å vente og se om de klekker.
 8. admin

  Gasse sammen med gåsemor med unger ?

  Det står litt om dette under "Angel wing" på Wikipedia. https://en.wikipedia.org/wiki/Angel_wing
 9. admin

  Gasse sammen med gåsemor med unger ?

  Det er som sagt vanskelig å si om det er noe han mangler, eller om det er noe genetisk. For unge dyr kan det være en mulighet å binde vingene inntil kroppen i perioder sånn at de kan få normal vekst.
 10. admin

  Gasse sammen med gåsemor med unger ?

  Har de blitt foret med mye brød? De kan være et resultat av det, at de ikke har fått en optimal utvikling gjennom et naturlig inntak av for de trenger, men et for med for mye kalorier og protein. Resultatet blir vitaminmangel, i hovedsak vitaminene D og E, samt mangan. Det kan selvsagt være noe genetisk også. Litt vanskelig å si.
 11. admin

  Blande Moskus og Khaki

  Jo, det skal gå an. Men avkommene/andungene vil bli sterile. Moskusender er ikke blant arten gressender som khaki campbell gjør, derfor blir det for stor avstand i arvematerialet mellom de. Her er en video som viser andunger med kryssing moskusand og khaki campbell.
 12. Hei, Hvordan går det med de nå? Det kan være de har fått koksidiose. Tror ikke dette har noe med underlaget å gjøre, papir som underlag skal fungere godt.
 13. Hei, Det er veldig vanskelig å si hva som gjorde at hun døde. Det trenger ikke være noe smittsom sykdom, men rett og slett at hun hadde en svakhet i et av sine organer. Du får bare observere de andre for å se om de får unormal adferd, spiser lite, blir passive. Men det høres ikke ut som noe smittsomt.
 14. Welsumer har jeg hatt, men ikke dverg. Likte de godt, flotte høns. 😃
 15. admin

  Ny i faget

  Det var mye. Men da er det godt håp om et bedre resultat neste gang. 🙂
×