Gå til innhold

Lfs

Medlemmer
  • Innlegg

    16
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Lfs

  1. Skal slakte en flokk men verpehøns av rasen susex , og har noen venner som vil kjøpe slakt men vet ikke hva jeg kan ta. Noen som har noen ide på pris.
  2. Lfs

    Rart egg

    Har hane ja, ingen av disse hønene som legger seg til for og ruge i denne flokken, og eggne blir plukket hver dag.
  3. Lfs

    Rart egg

    Noe som hver hva som eg galt med dette egget. Helt ferskt egg som ser slikt ut. Lukter ikke noe.
  4. Lfs

    Lus

    Får desverre ikke tak i Chok spray på Felleskjøpet her/ nken andre spray som anbefales eller kan man bare bruke en insektspray som inneholder permetrin, har trinol super permetrin stående kan den brukes?
  5. Lfs

    Kalkunkyllinger

    Har 4 kalkun kyllinger som nå er ca 2,5 uke som jeg har hatt i ett stort kanin bur i kjelleren,men syns nå det begynner og bli litt trangt i buret. Pluss det blir fort grisete i buret selv om jeg bytter sand ofte, kan jeg flytte disse ned til resten av flokken min nå, har en egen avdeling til kyllingene som er trekkfri og med varme lampe , kan jeg nå gå over til sagspon el skal jeg satse på sand litt til?
  6. Lfs

    Lus

    Hvor får man kjøpt/ bestilt det fra?
  7. Lfs

    Lus

    Vet dette sikkert er blitt tatt opp før men lurer på vilken spray med Permetrin dere bruker for og behandle mot lus på høner? Har nå renset hønsehuset for flis osv , behandlet med prosmok og lus pulver fra gambird men litt redd for at denne behandlingen ikke holder og mye jobb når en har 40 høner med stort og smått, ser at noen ikke er like hart rammet som andre.
  8. Noen som har noen anbefalinger angående Verpekasse til høns, slik at eggne ruller bort og ikke blir skitne eller , og forhindrer egg spising.
  9. Lfs

    Ormekur

    Men hva behandler man med, ? Når man driver bare på hobby basis med høner er det , som jeg har skjønt ikke noe middelmådig få kjøpt hos veterinær .
  10. Pleier dere og behandle mot snylterne / er jo ikke lett og oppdrive preparat til hobby besetninger, har sett at gambird har et middel men kjenner ikke efekten til dette.
  11. Ser at dette innlegget er postet litt feil i forumet beklager det, hvordan får jeg slettet eller flyttet det?
  12. Hei er ny på dette området så spør her:)har 17 kyllinger ( 13 stk lys susex og 4 dverg kochin) 2 uker i dag, som fåreløbig bor i et bur inne, når kan disse flyttes ut i hønsehuset har lagd en egen avdeling til kyllingene der de kan gå i fred for de voksne hønene.
  13. Hei har en høne som har ruget frem 4 kyllinger , men den en kylling klarer verken og stå og gå :/ hva kan dette være.? Ser ut som om beina er for korte og bøyd feil. Kommer dette til og rette seg el er det bare og ta denne stakkars kyllinga? Den klarer jo ikke og spise noe , kan den fores på noe. Måte?
  14. Hei vurderer og kjøpe en rugemaskin noen som har noen tips på hva man burde kjøpe osv , tenkte på en som tar 10-16 ca .
  15. OK tusen takk for svar:)
  16. Hei , er ganske ny når det gjelder dette med , kyllinger og har et par spørsmål når det gjelder koksidiose. Påviste koksidiose på kyllingene mine i går, ble oppdaget pga blodig avføring ,og startet straks behandlingen men coxoid fra gambird, hvor fort vil den blodige avføringen avta? De går på kutteflis nå må jeg bytte og vaske buret daglig? Blandings forholdet på flasken er jo beregnet når man blander ut i stort kvantum, hos kyllingene har jeg bare stående en liten skål / bolle med vann, hvordan blir blandings forholdet når jeg bare skal blande it litt og litt?
×
×
  • Opprett ny...