Gå til innhold

HanneMS

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    2

HanneMS vant dagen sist 15. november 2013

HanneMS hadde mest likt innhold!

Om HanneMS

  • Bursdag 30. mai 1984

Profile Information

  • Kjønn
    Female
  • Bosted
    Melhus

HanneMS sine prestasjoner

Newbie

Newbie (1/14)

2

Nettsamfunnsomdømme

  1. HanneMS

    Vårt første egg!! :)

    For en herlig, barnslig, god følelse å finne det første egget inn til de flotte hønene våre. Kjempe gøy! Gleder meg til det blir mange mange flere!!!
  2. HanneMS

    Dette er oss.

    Hei hei! Så smart å føre blogg for dyrene! Vi er ganske ferske på høner, fikk våre første Brahma-tupper 13. Juli 2013, altså 3,5 mnd siden. Per dags dato har vi 6 høner i litt forskjellige aldre, og 2 haner. De 2 siste hønene og de 2 hanen kom til oss i går, 27. Oktober 2013. Alle dyrene er kjøpt fra samme oppdretter her i Trøndelag. Vi har kun høner for kos, og er ute etter at de skal få det så bra som overhodet mulig her hos oss. "Oss" er en mor, en far, 3 jentunger, 2 hunder, 3 kaniner og 8 høns. Vi bor relativt landlig til på Korsvegen i Melhus. Vi drømmer litt om vaktler til våren, dette blir vinterprosjektet vårt, å ordne klart til det. Også kanskje etterhvert kunne ruge frem noen egne Brahma-høns. Et kort sammendrag om oss, fra mor i gjengen.
  3. Takk for svar. De har tilgang på vanlig sand og skjellsand. Hun er nå isolert fra fast føde, og jeg har gitt henne litt olje. Hun har fin avføring, men er fryktelig tynn, og har veldig stor og hard krås. Jeg er litt redd for at jeg er for seint ute, men jeg skal gjøre det jeg kan for henne nå når jeg vet hva jeg kan gjøre. Hun er nok forstoppet, for den er veldig hard!
  4. Hei. Mitt første innlegg på forumet, det måtte dessverre handle om sykdom. Har en høne som helt klart har enten sur eller oppstoppet krås. Den er veldig hard, veldig stor, og høna er tynn og en del mindre enn sine jevnaldrende. Jeg er helt ny med høner, men har skjønt at massering og parafin, olje, youghurt osv kan hjelpe. Jeg masserte henne en god del i går, men tok henne ikke ut fra de andre, det skal jeg gjøre i dag, da skal hun få stå for seg selv med denne olje/yoghurt-kuren, pluss massering. Det jeg egentlig lurer på er om noen har lyktes med dette? Hun har vært sånn en stund, men virker i grei form. Erfaringer og tips tas imot med stor takk.
×
×
  • Opprett ny...