Gå til innhold

Rusti

Medlemmer
 • Innholdsteller

  18
 • Ble medlem

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  1

Rusti last won the day on April 11 2016

Rusti had the most liked content!

Mottatte likerpoeng

1 Nøytral

Om Rusti

 • Rang
  Nyklekt

Profile Information

 • Kjønn
  Female
 • Bosted
  Gol i Hallingdal

Nylige profilbesøk

702 profilvisninger
 1. Orpington egg

  Hei jeg ønsker å kjøpe Orpington rugeegg. Er det noen som har det til salgs her inne.
 2. australorp hane

  Selger en 23 uker gammel Australorp hane. 200 kr
 3. Hane eller høne kyllinger?

  Jeg har 3 orpingtonkyllinger som er 13 uker gamle...hvordan ser jeg forsjkjell på hane/høne på disse.
 4. kyllinger

  Jeg har 4 orpingtonkyllinger som jeg har klekket her hjemme. De er nå 13 uker gamle. Er det nå man kan se forskjell på haner og høner, og i så fall hvordan?
 5. dårlig egglegging

  Vi kjøpte hønene fra en landbruksskole i jessheimtraktene. de kalte dem industrihøns...de var akkurat begynt å værpe da vi fikk dem, og værpet 1 egg om dagen hver de første to tre mnd, så etter at vi fikk hane til dem i mars har de lagt 2-4 egg om dagen. Kan det være en eller to som ikke legger egg i det hele tatt, og hvordan finner mann i så fall ut det?
 6. dårlig egglegging

  De er bare 1 år gamle og jeg har behandlet dem mot midd og lus både med røyktablett og smite pulver så tror de er rene nå gitt.
 7. Hei jeg trenger noen råd. Jeg har 6 hvit italiener høns og en Orpington hane. Disse har nå flyttet til sommerboligen...det vil si vi har tatt et hjørne av vedskjulet og kledd med netting og innredet med vaglepinne og to verpekasser på veggen. Mat o vann står også der inne, og så har vi gjort en åpning nede ved gulvet ut til inngjerdet luftegård på ca 30 kvm. Vedsjulet er av den gamle glissne sorten så det er veldig luftig der inne. Det ser ut som hønene våre trives, men de er veldig dårlige til å legge egg...2 egg om dagen på 6 høner er vel dårlig ikke sant. Jeg lurer på om noe av grunnen er at det er ganske trekkfullt for dem, og ikke særlig varmt på natta. Noen som kan komme med noen råd eller egen erfaring. De har forresten vært dårlige til å legge egg i hele vår,...Hva er det som får i gang eggproduksjonen, eller hva er det som stopper den. Sonja
 8. hvorfor legger ikke hønene egg

  Ok ☺Takk begge to for svar. Det har allerede begynt å ta seg opp, igår var det 5.
 9. Hei Har 6 høner som jeg kjøpte verpeklare i november...for det meste legger de ett egg hver om dagen, men nå i det siste har de hatt flere dager på rad som de bare har lagt 2 og 3 egg. Jeg har ikke gjort noen forandringer inne hos dem, og som jeg kan se er alle helt friske...hva kan være årsaken til dette...eller er det vanlig at de har sånne perioder innimellom.
 10. Hjemmelaget rugemaskin

  Nå har eggene ligget der i 14 dager og jeg har lyst dem og det er noe inni en god del av dem, og det på tross av at temperaturen har vært vanskelig å holde jevn, og fuktigheten ligger på rundt 20 for det meste. Hadde du også svingning i temperaturen, men fikk kyllinger likevel?
 11. ruge fram egg under høna??

  Takk igjen for gode råd. Skal følge dem ja. Mine ruge egg kommer ikke i posten men blir egenhendig fraktet så da trenger jeg vel ikke å gjøre det du skrev over?
 12. Hjemmelaget rugemaskin

  Så spennende, men bruker du bare en 25 watt lyspære inni denne store kassa, og hvordan får du luftfuktighet inni der. Er kikkhull åpent hele tia. Kunne vært gøy å prøve å lage dette selv
 13. ruge fram egg under høna??

  Å Tusen takk for raskt svar. Jeg har definitivt ei klukk hvit italiener mot alle odds. Idag hadde ho lagt seg på de tre egga jeg lot ligge igjen i går og det var nesten ikke rå å få tak i egga,men jeg måtte ta de bort for jeg vil at hun skal ruge fram de egga jeg har bestilt. De kommer på torsdag. Men tror du det er for mange med 7 egg?
 14. Jeg har ei hvit italienerhøne som ser ut som hun kan bli "klukk" og nå har jeg så lyst til å prøve å ruge fram kyllinger under henne, men hvordan går jeg fram. Har bestilt meg 7 rugeegg, og laget til ei rugekasse til henne. I tillegg har jeg 4 verpekasser til de andre 5 hønene....men hvordan får jeg henne til å legge seg å ruge. Er det bare å legge mine bestilte rugeegg i rugekassa og håpe på at hun legger seg. Hva hvis de andre hønene vil inn i kassa hennes å legge egga sine. Noen som har prøvet dette og fått det til og kan komme med litt råd og tips til meg. Og hvis jeg lykkes...kan jeg la kyllingene gå sammen med mor ...og de andre hønenen når de har klekket.?
 15. Er eggene befruktet????

  Jeg lurer på hvor i eggkanalen til høna egget blir befruktet. Jeg skaffet en hane til hønene mine for 6 dager siden...hvor mange dager tar det til eggene til hønene kommer ut befruktet?
×