Roberto&co

Medlemmer
 • Innholdsteller

  27
 • Ble medlem

 • Besøkte siden sist

Mottatte likerpoeng

0 Nøytral

1 følger

Om Roberto&co

 • Rang
  Nyklekt

Nylige profilbesøk

334 profilvisninger
 1. Jeg lar det gå noen dager da... Og tusen takk for svar!
 2. Takk for svar! Jeg har desinfisert hønsehuset og behandlet føttene flere ganger. Spørsmålet var egentlig om jeg kan sette inn de to nye hønene i flokken nå, etter de gjentatte behandlingene?
 3. Hei! Broren min har to mille fleur høner jeg skal få. Planen var at jeg skulle sette dem inn i min flokk for noen uker siden, men så oppdaget jeg kalkbeinsmidd. Jeg har behandlet flokken i flere uker og synes beina ser mye bedre ut. Men de er ikke blitt 100% bra igjen…Det jeg lurer på er om jeg kan sette mille fleur hønene inn i flokken nå? For midden er vel død..? Er det ikke bare beina som må bli bra igjen?
 4. Hei! Jeg er bare erfaren med kjønn på rasen dverg kochin, ikke brahma….Men jeg synes den på bilde nr. 3 ser ut som en hane, pga. rødlig kam og kjakelapper, var det den du tenkte er høne..? Håper du får en del høner!
 5. uff, så trist! Jeg vet ikke hva det kan ha vært...
 6. Bra nr. 2 ble en høne! (og ikke hane..)
 7. Ok, takk for svar!
 8. Hei! En av hønene våre har nå blitt hardt angrepet av kalkbeinsmidd. Jeg behandler henne og hele hønseflokken med grønnsåpevann og matolje, og har renset hønsehuset grundig. Men kan dette bli så ille at det kan forårsake dødsfall? Enten slakting pga. lidelse, eller naturlig død? Rart jeg ikke har sett dette på beina hennes før, for angrepet er alvorlig..
 9. Hei! Skriver på melding, så vi kan avtale nærmere der.. Hvis du fortsatt er innteressert, da
 10. Takk for svar! Da skal vi gjøre dette etter hvert
 11. Hei! Noen som vet om det går fint å sette kyllinger inn i en flokk? Jeg har to mille fleur kyllinger (3 måneder gml) ,som jeg tenkte å sette inn i en dverg kochin flokk etter hvert. Hvor gammle må de være, før jeg kan sette dem inn?
 12. kyllinger

  Det virker ikke som om det er noe problem med appelsin...Oppdretteren vi fikk høner av, sa dette var bra..med tanke på c-vitamin. Vi har friske høner som har spist appelsin siden de var klekket..?
 13. Hei! Tror nok ikke dette er noe å bekymre seg over. Har hatt kyllinger som er større enn de andre, uten at det er noe fare ved det. Og hvis allmenntilstanden er bra, er alt i orden. Kyllinger fra samme kull har ofte litt forskjellig størrelse, etter min erfaring.
 14. kyllinger

  Hei! Spennende med kyllinger! Du trenger ikke ta kyllingene fra moren. Det er mindre jobb for deg når du har hønemor. Vi har hatt klukk høne og fått kyllinger i hønsehuset her et par ganger. Da satte vi opp en liten vegg i hønsehuset, slik at det ble et eget "rom" til hønemoren og kyllingene. Men hønene er virkelig individer! Den ene hønemoren vi hadde syntes det var helt fint å ha et eget "rom". Men en annen vi hadde, ble stresset og vi måtte ta bort denne veggen. Hun og kyllingene gikk da sammen med de andre hønene og det gikk helt fint! Moren var flink til å passe på ungene sine! Du får bare prøve deg frem! Det kan jo være lurt å ha en varmelampe, det fins forskjellige styrker. Vi har en infrarød varmelampe som man kan stille inn på enten 150 eller 75 watt. Denne er vi fornøyd med! Varmelamper kjøpes på felleskjøpet. Til kyllingene kan du knuse vanlig hønefor, gi dem gjerne en skive appelsin og du kan godt gi dem et most hardkokt egg. Du kan ha noen småsteiner i vannet, slik at kyllingene ikke drukner eller faller oppi vannet. Lykke til!
 15. Hei! To vakre kyllinger av rasen dverg kochin gis bort! En høne ( foreløpig sort ) og en hane ( hvit, grålig ). Ifølge vår bedømmelse er det en hane og en høne. Disse gis bort som par, når de blir litt eldre og har vokst seg fra moren. Hønen ble klekket 1.april og hanen 3.april. Vi bor i Akershus.