Gå til innhold

Roberto&co

Medlemmer
 • Innholdsteller

  38
 • Ble medlem

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  12

Roberto&co last won the day on August 9

Roberto&co had the most liked content!

Mottatte likerpoeng

2 Nøytral

1 følger

Om Roberto&co

 • Rang
  Nyklekt

Profile Information

 • Kjønn
  Female

Nylige profilbesøk

470 profilvisninger
 1. Trenger råd ifh kyllingstell

  Ja, appelsin gir jeg til mine høns og de er sunne og friske!
 2. Kyllingene klekker!

  Hei! Jeg har aldri ruget ut kyllinger i rugemaskin før, men det høres jo greit ut å plassere kyllingen i kyllingburet, selv om den er våt..Tror nok det går bra Lykke til!
 3. Kjønn på kyllinger

  Jeg leste en gang at DK hønene får fjærdrakt først, altså lenger fjær på vingene. Men selv erfarte jeg at det var helt omvendt med mine kyllinger. Hønene hadde kortest vinger, mens hanene hadde lengst. Du kan jo også legge ut noen bilder av kyllingene her etterhvert.
 4. avklukking

  Har ikke en annen plass hun kan være, men jeg kan kanskje ha de andre inne mens hun er ute...
 5. avklukking

  Takk for svar! Det kan jeg kanskje gjøre... Men hva med de andre hønene som vil inn og legge egg?
 6. avklukking

  Hei! Vi har en høne som har vært klukk i nesten 2 mnd. Vi skal ikke ha kyllinger og har prøvd å avklukke henne ved å løfte henne ut av rugekassen hver dag. Hun ligger ikke på noen egg, så det kommer ikke kyllinger. Men hun bare ligger og ligger inne i rugekassen. Noen som har noen andre avklukking tips enn å løfte ut av rugekassen hver dag?
 7. toppet hollender dverg

  Hei! Nå har jeg fått en interresse for rasen dverg toppet hollender. Jeg har mille fleur og dverg kochin i flokken min, altså dverghøns. Og jeg synes disse hønene med en topp på hodet er så flotte! Finnes det andre hønseraser med en slik "topp", som kan egne seg med dverghøns? Jeg vet lite om denne rasen så gjerne kom med erfaringer! Det er svært usikkert om jeg skal ha nye høner nå, men uansett gøy å lære litt om disse flotte hønene.
 8. WERM-X

  Ja.., nå viser det seg at det ikke er mark i høneflokken, etter å ha sett ordentlig etter.. Beklager alt styret når det ikke var noe likevel.. Men tusen takk uansett!
 9. WERM-X

  Strålende! Tusen takk Hva koster det?
 10. WERM-X

  Hei! Vi har vært på ferie i 15 dager og naboen så litt etter hønene i den tiden. Hun fortalte, da vi kom hjem i går, at hun hadde oppdaget mark i avføringen til hønene. Jeg har bare lest litt om dette, så jeg vet ikke mye... Men pippa skrev noe om werm-x: Det fiines også ormemiddel i pellets form ( har prøvd den ut på mine fasaner ) lett å gi. Fjern all mat la fuglene gå til dagen etter uten mat for så å tilby Werm-X . Da plukkes det ivrig av ormemiddelet . Gis tre dager etter hverandre ( ga dem brød etter at de spiste pelletsen slik at de ikke gikk helt tomme i tre dager) . Fungerte fint . Det beste er jo at vi velger naturbaserte midler både for fuglene og oss selv ...Ingen restistente bakterier eller parasitter og egg kan spises helt trygt gjennom behandlingen Gamebird .no viser vei når det kommer til å bruke naturens egne " medisinplanter" noe vi som fugleholdere burde benytte oss flittig av . Selv har jeg prøvd ut noen av produktene og har bare ros å komme med når det kommer til effekten av de forskjellige midlene Hvor får man tak i dette? Setter stor pris på svar!
 11. Kyllinger

  Hei! Jeg har også spurt om dette før... Her er svaret jeg fikk av odden: 12 uker eller mer er ideelt, og er det 3 mnd, er de vel akkurat passe gamle. En ide er å sette opp noen skråstilte planker eller andre hinder langs veggene slik at kyllingene kan gjemme seg vekk litt dersom hakkingen blir for hard. Høns har nemlig et strengt rangsystem, og når du setter inn nye individer, vil hønene i flokken din utfordre dem i tur og orden, for at de nye hønene skal finne sin plass på rangsstigen, ofte er dette nederst... Kan derfor være lurt å sette ut mat og vann flere steder i hønsehuset, slik at også de nye kyllingene klarer å komme til. Lykke til!
 12. Jeg lar det gå noen dager da... Og tusen takk for svar!
 13. Takk for svar! Jeg har desinfisert hønsehuset og behandlet føttene flere ganger. Spørsmålet var egentlig om jeg kan sette inn de to nye hønene i flokken nå, etter de gjentatte behandlingene?
 14. Hei! Broren min har to mille fleur høner jeg skal få. Planen var at jeg skulle sette dem inn i min flokk for noen uker siden, men så oppdaget jeg kalkbeinsmidd. Jeg har behandlet flokken i flere uker og synes beina ser mye bedre ut. Men de er ikke blitt 100% bra igjen…Det jeg lurer på er om jeg kan sette mille fleur hønene inn i flokken nå? For midden er vel død..? Er det ikke bare beina som må bli bra igjen?
 15. Kjønn på brahma

  Hei! Jeg er bare erfaren med kjønn på rasen dverg kochin, ikke brahma….Men jeg synes den på bilde nr. 3 ser ut som en hane, pga. rødlig kam og kjakelapper, var det den du tenkte er høne..? Håper du får en del høner!
×