Gå til innhold

Saraquackquack

Medlemmer
 • Innholdsteller

  9
 • Ble medlem

 • Besøkte siden sist

Mottatte likerpoeng

0 Nøytral

Om Saraquackquack

 • Rang
  Nyklekt

Profile Information

 • Kjønn
  Female
 • Bosted
  Vigeland, Lindesnes

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Har 1 dverg orpington hane og 2 andre haner som trenger nytt hjem. De er snille og fine. Ikke til slakt. De er 5 - 6 måneder gamle.
 2. Saraquackquack

  hønseflokken min vagler ute

  Jeg ga de ikke mat før kvelden idag og da kom alle in for å spise utenom 1 av dverg kochin hønene. Så skalket jeg alle luker😉 håper det funker imorra også😊🙏 Den andre av dverg kochin hønene har forsvunnet 💔 men jeg krysser fingrene og HÅPER at den skal dukke opp igjen!
 3. Saraquackquack

  hønseflokken min vagler ute

  Ja det er helt ubegripelig! Maten og vannet er inne og de går innom i løpet av dagen ser jeg men når kvelden kommer...😝 det skal sies at barna og jeg gir de snacks ute. Kanskje vi må slutte med det😥 Vi har 2 blandings høns, 1 faverolle mix, 4 dverg orpington, 4 tysk dverg og 2 dverg kochin.
 4. Saraquackquack

  hønseflokken min vagler ute

  Hei😊 første gang jeg har høns og håper virkelig noen kan hjelpe meg med noen gode tips. Etter flere uker med bare fryd og flinke høner og haner, sluttet hele hønseflokken min å gå in i hønse huset for å vagle på kvelden. Jeg har en liten flokk på 13 dyr. De er ca. 3 måneder gamle alle sammen. 3 eller 4 haner og resten høner, tror jeg 😊😉 (kun 2 jeg har sett gale). Problemet er at de ble skremt en kveld (av en katt tror jeg) så hele gjengen flakset ut av hønsegården. Jeg åpnet porten og håpte de skulle finne veien in selv. Det har de klart tidligere når en og annen har forvillet seg ut på egenhånd. Men den gang ei! Hele gjengen fant seg forskjellige steder å vagle utenfor hønsegården, noen i trær, noen i vinduskarmen til stua, to på søppel kassa og noen på gjerdet rundt hønse gården. Dagen etter var de der alle sammen noen i og noen rett utenfor hønsegården. Jeg satt opp porten til gården og døra til hønse huset i håp om at de skulle vagle inne til kvelden. Men på tross av masse regn og guffent vær valgte de alle sammen å vagle ute. Etter den tredje kvelden med vagling under åpen himmel bærte jeg in 9 stykk (det var de jeg kunne nå) og satt dem pent på vaglepinnene inni hønsehuset og lukket døra. Der fikk de være dag og natt i 3 netter før jeg slapp dem ut idag. Jeg håpte jo de 9 skulle legge seg in nå ikveld og at de siste 4 da ville gjøre det samme. Men neida! Nå vagler de ALLE sammen ute i regn været igjen. For helsa og trygghetens skyld vil jeg gjerne ha de i hønsehuset på natta. Hva skal jeg gjøre?
 5. Saraquackquack

  høne med kyllinger i samme hønsehus som andre kyllinger

  Takk for svar. Du hadde helt rett. Så lenge de andre kyllingene holdt seg på sin plass gikk alt greit. Men det hendte et par ganger at de forvillet seg ned til høna og da ble det stor rabalder og en hel gjeng med livredde kyllinger. Vi har ikke lagt opp til å ha to delt hønse hus og lufte gård. Og ungene mine vil ikke gå in for å kose med kyllingene, for de er redde for å bli hakka av høna (ikke at ho gjør det). Så nå har høna fått et nytt hjem på en gård med andre fritt gående høns og alle 13 kyllinger lever i skjønn harmoni og får masse besøk og kos😊
 6. Saraquackquack

  høne med kyllinger i samme hønsehus som andre kyllinger

  Noen som kan hjelpe en første gangs kylling eier? Vil så gjerne ha ut kyllingene idag😜
 7. Jeg har klekket fam 3 blandings kyllinger, kjøpt 4 dverg orpington og 2dverg kochin som jeg har på badet under ei varmelampe. Så fikk jeg en tysk dverg høne med 4 egne kyllinger. De har jeg i hønse huset. Jeg har lyst til å ha de 9 kyllingene som bor på badet in i hønse huset også. Er det nok at jeg setter opp et gjerde imellom dem og den tyske dvergen med kyllinger? Eller er det fare for at ho flakser oppi der og angriper kyllingene som ikke er hennes?
×