Gå til innhold

marbr96

Medlemmer
 • Innholdsteller

  14
 • Ble medlem

 • Besøkte siden sist

Mottatte likerpoeng

0 Nøytral

Om marbr96

 • Rang
  Nyklekt
 • Bursdag 07. sep. 1996

Profile Information

 • Kjønn
  Male
 • Bosted
  Overhalla

Nylige profilbesøk

159 profilvisninger
 1. Kjønn på silkehøns

  Er det noen som har peiling på hvordan man ser forskjell på silkehøns-kyllingene, om de er høne eller hane? Tenker mest utseendemessig. Har 8-9 uker gamle kyllinger. Hanene vil vel yppe seg mot hverandre, men kan ikke si jeg ser noen tendenser til det!
 2. Kjønn på kyllinger

  Mix
 3. Kjønn på kyllinger

  Bilde nr1 er mix foran og DK bak Bilde nr2 er DK
 4. Kjønn på kyllinger

  Her har jeg prøvd å ta bilde av disse ville skapningene. Hadde 11, men 6 har fått nye hjem. Beholdte de tre DK kyllingene og to av mixen. (Sort og hvit) tror disse er hane og høne!(?) de tre små har jeg ingen anelse om😂
 5. Kjønn på kyllinger

  Får vente i spenning
 6. Kjønn på kyllinger

  Kunne ikke se noe hvit stripe du snakket om.. men fant dette illustrasjonsbildet (hentet fra Google) om dettte stemmer i forhold til mix-kyllingene så ble det bare to høner av 8 😱 Og de renrasede blir også i følge denne kun haner😬..... så jeg håper den er feil!
 7. Kjønn på kyllinger

  Takk for svar!
 8. Kjønn på kyllinger

  Litt dårlige bilder, men her er noen bilder av mixen😅
 9. Kjønn på kyllinger

  Hvordan kan man det? De tre små DK kyllingene ser jeg ikke store forskjeller på, men på mixen ser jeg at noen har lange vinger, mens andre har litt kortere vinger. Er dette kjønnsforskjeller?
 10. Kjønn på kyllinger

  Hei! For litt siden startet jeg min første ruging, og ut kom 11 små kyllinger. 3 små Dverg Kochin, og 8 litt større kyllinger som er en mix av Lohman og DK. Det jeg lurte på var om det nå er mulig og kjønnsbestemme disse allerede? Er så spent på å vite hvor mange høner det ble! Kan selvsagt vente til de er litt eldre, men hadde vært gøy å vite allerede nå. Kyllingene er ca. 1 uke gamle. Takk for svar!
 11. Nytt hønsehus!

  Spurte på Felleskjøpet jeg også, som jeg har lest før at de hadde. Endte opp med å bruke gratulert kalk blandet med vann og melk! Ble en "sement"-lignende blanding som la seg godt på veggene. Er selv fornøyd med resultatet i første omgang, men det må nok males en omgang neste høst.
 12. Nytt hønsehus!

  Jeg driver å lager nytt bo for hønseglokken min. Jeg har lest tidligere at det kan være lurt å bruke kalk på veggene, så derfor lurte jeg på hva dere bruker og hvor dere kjøper produktene? Evt. Framgangsmåte... talk for svar!
 13. Nytt hønsehus!

  Jeg driver å lager nytt bo for hønseglokken min. Jeg har lest tidligere at det kan være lurt å bruke kalk på veggene, så derfor lurte jeg på hva dere bruker og hvor dere kjøper produktene? Evt. Framgangsmåte... talk for svar!
 14. Førstegangsklekker

  Hei! Jeg er ganske ny i "gamet", men har i dag satt igang min første runde med ruging i maskin! I denne har jeg egne egg, som er en mix mellom lohman høner og en dverg kochin hane, samt renrasede kochin egg. Det jeg lurer på er om noen har noen formening om hvordan disse mix-kyllingene kan se ut etterhvert? Eller om noen har prøvd denne mixen selv? Er for spent og nysgjerrig til å vente å se selv! Dverg lohman med fjær på føttene? takk for svar !
×