Gå til innhold

Annette

Medlemmer
 • Innholdsteller

  326
 • Ble medlem

 • Besøkte siden sist

Mottatte likerpoeng

0 Nøytral

Om Annette

 • Rang
  Ungfugl
 • Bursdag 01. jan. 1

Contact Methods

 • AIM
  Adp
 • Website URL
  http://klukk-klukk.blogspot.com
 • ICQ
  777

Profile Information

 • Kjønn
  Female
 • Bosted
  Lillesand
 1. Hei. Kan dette skyldes h øy temperatur? (Janoel maskin for 12 egg viste 38.3 på display, men 37.8 med innvendig thermometer) bør jeg avlive eller kan jeg snitte de opp.. hvis ikke det er dyremishandling?
 2. Annette

  Brahma

  slo av 50 i pris. det er ikke de helt store summene. Men når en regner på hva disse gedigne fuglene spiser for av for er de ganske kostbare...
 3. Annette

  Brahma

  Hei. Solgte akkurat 2 stk. ca ni mnd gamle beahma. En hane og en høne. Høna var gul Columbia og hanen en mix. Kjøper betalte 400. Vet ikke om jeg kanskje var litt dyr? ?
 4. Annette

  hjelp?!betennelse??

  Takk. Ho virker I grei form men syns den røde fargen er unormal. Det er vanligvis fjær der, men kan være at ho har myting det ikke er fjær... syns og det ser hovent ut. Skal ta bilde å legge her.....
 5. Ei rød jærhøne som er veldig hoven I gompen. Noen som kan se hva det er? Betennelse. Bør jeg avlive?
 6. Annette

  hvor får man tak i jærhøner?

  takk takk for svar!
 7. jærhøner eller kyllinger allerhelst som kan bli sendt...? Eller i nærheten av sørlandet...Travel tobarns mor så har ikke så mye tid å sitte på nettet å finne ut av det.... Men mannen vil ha noen høner som legger EGG.... (Fem år med små dverghøner får være nok mener han.. hehe..) Noen som har noen referanser?? Takknemlig for svar:-)
 8. Annette

  jærhøns sammen med...

  Ønsker meg jærhøner nå.... men kan de kombineres med dvergcochin, sultan og chabo???
 9. Annette

  sultankylling

  Noen regler for å skille skjønn som kylling på sultan. Hvor gamle er de når man kan se det og hvilke forskjeller er det??
 10. hei. Lurer litt på hvor lenge gjennomsnitts levealder på en dv. cochin er. Mine er tre år, og noen av de døde i våres og sommer.. Syns det er litt kort levetid... De blei litt slappe og svant liksom hen kan en si.... så lurer på hva det kan ha vært....???
 11. Annette

  nødhjelp til kylling

  Tusentusen takk for alle gode råd:-) det var good hjelp. Mannen min varma den opp og når den hadde kommet litt til hektene igjen, fra å være som død,så slapp han den sammen de andre igjen. Men det ville nok ikke jeg gjort etter bare noen timer.... Men sent i kveld var den like pigg som de andre kyllingene... Visst nok... Så det blir jo spennende å se... Men varme og vann gjorde visst susen...
 12. Det klekker hjemme, mens jeg er på ferie. mannen min fant en kald kylling utenfor kassa. Den får litt vann og varme. Kan den overleve tro?? Den begynnte å gjespe litt mer etter luft og løfte hodet når den fikk litt vann og kroppsvarme... Noen tips om behandling,om det er vits i ??????
 13. Annette

  mislykka ruging

  hei, og ett godt forslag med for mange egg da kanskje.... var noen som var kalde da jeg lyste... så kanskje 15 egg på to dvergcochiner var litt mye. Så nei, ikke uerfaren høne, bare uerfaren røkter da.. hehe..
 14. Annette

  mislykka ruging

  Takk for gode råd. Veldig glad for det!! Den lyse enden var i den butte enden av mange av eggene da jeg lyste før jeg kasta dem i dag. Skal se om jeg "hæler" å åpne ett egg å ta bilder. Syns det er så ekkelt. Men ett knuste i stad, og da var det bare en rosa flytende masse inni egget, od det lukta nesten råttent.... Jeg hadde eggene i en eggekartong på kjøkkenbenken i ca en til to uker før jeg la de under høna. Og snudde eggekartongen rundt 180 grader to ganger daglig. Men ser av det du skriver at de burde ligge kjøligere og kan hende ikke snu de så mye som jeg gjorde. Det var ca femten egg på to høner..... Og håper jeg ikke gav opp for tidlig. Men til onsdag denne uka ville det vært 22 dager. Og sultan høns er vel ikke noe seinere enn det????ps. rugeegga kommer bare herfra.
 15. Annette

  mislykka ruging

  Hei.Noen som kanskje har noen råd..ect? tok det som en selvfølge å få kyllinger (sultanegg) etter ca 21 dager. Har to dverg cochiner som ruget de..... Men det blei ikke noe av klekkinga som skulle vært på onsdag. Lurer fælt på hvorfor. Eggene var utviklet, dvs jeg lyste dem og det hadde skjedd endringer i fargen i egget, lyst øverst og resten var svart. Kan det ha vært avbrutt ruging da vi var bortreist noen dager i påska. Eller noe med lagringa av egga???? (syns i hvertfall synd på hønemødrene som ruga så lenge uten resultat..)
×