Gå til innhold

Esile

Medlemmer
 • Innholdsteller

  9
 • Ble medlem

 • Besøkte siden sist

Mottatte likerpoeng

0 Nøytral

Om Esile

 • Rang
  Nyklekt
 • Bursdag 01. jan. 1

Profile Information

 • Kjønn
  Not Telling
 1. Moskusandrik fjerner egg?

  Nei, det har jeg aldri opplevd... vår andrik holder seg ute om damene ligger på egg inne. Men så er nå han en eldre kar 😃
 2. Trenger litt generell info! :-)

  1.Nei, de trenger ikke lys om natten. Vi har hatt moskusender i ti år. Går ut og inn som de vil, trekker inn i hus om natten helt av seg selv. Har aldri hatt lys, trives godt ser det ut som. 2. De har nok med hverandre. Om natten skal de hvile i fred og ro 😃 3. Kaldt, ned til minus 10 grader hos oss uten problemer, uten varmelampe. På barfrost. Pass på at de har det tørt inne, vi bruker spon. 4. Avføringen er bløt da avføring og urin kommer ut sammen. Våre er veldig glad i brød og middagsrester som vi bløter i vann før vi gir dem, da kan du gi mindre kraftfôr. Mindre tilleggsfor om sommeren enn om vinteren. 5. Ja, de går ut i snø. Bare pass på at de har isfritt vann. tror de har det supert hos deg! 👍
 3. Andemor er blitt gal!

  Hei! Høres ikke bra ut, tror virkelig hun ER gal.. 😓. Har i alle fall ikke opplevd lignende oppførsel fra noen av mine fjærkre (har høner og påfugl også). Kanskje du bør vurdere avliving?
 4. hjelp. andemor vil ikke komme tilbake til reiret.

  Det er ikke alltid andemor legger seg på egg, så det er ikke sikkert at det at du la halm på har noe og si. Så det er bare å følge med, hun legger nok mange nye. Legger hun seg på kan du jo forsøke å snike de andre med om hun da ikke får for mange. Andeegg smaker foressten godt, bruker dem som hønseegg.
 5. Enslig moskusand

  Vi har flere moskusender, de fleste holder sammen, men en trivdes ikke med de nye vi fikk og flyttet opp til hønene. Der har hun bodd siden. Flyr av og til ned til de andre da hun vil pare seg med hannen, men da blir hun jaget. Mulig hønene er selskap nok for henne, selv om hun jo ikke er en del av deres flokk. Obs: Reven kommer garantert tilbake!
×