Gå til innhold

Førstegangs slakt


Birdman

Anbefalte innlegg

Da var første slakting ever av hønsefugl over. 3 stykk haner måtte ut av flokken så jeg kan få plass til noen nye høner å letter få raserene egg:)

Jeg lurer nå på hva dere gjør med de etter på.

Er nå ferdig slaktet, delt opp og vasket.

Må de nå ligge en dag eller to eller kan jeg slenge de rett i frysen (3 haner er litt mye for vår lille familie )

og når det kommer til bruk er det best å lage frikase eller noe slik så de blir møre?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

avem

Trodde da ikke høns trengte å henge så lenge, er ikke samme som vilt akkurat.

Å 3 - 4 måneder hørtes tidlig ut å slakte er jo ikke blitt fult så store som de kan enda da.

Vil jo ha mest mullig ut av de å også klare å skille ut den/de beste til å bli igjen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

høns trenger ikke mørnes, siden kjøttet er så magert, er bare og legge det rett i frysern med en gang, helst vakuumpakkes

Du har pinadø rett:-)

Etter seks timer er det slutt på mørningen http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/18809876

 

Også innteresant http://www.forskning.no/artikler/2003/november/1068538488.46

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

×
×
  • Opprett ny...