Gå til innhold
Bjarten

Safari til 1000

Recommended Posts

Det er vel å forlange for mye  :wink: .. Prydfugler.no Gamebird.no og Fuglepraten.no vitner om at han har litt å holde styr på tror jeg  :blush: . Men hønsesafari 1000 var en privat hjemmeside  hvor mange sendte inn sine private bilder .Side eieren reiste også mye rundt en stund å samle mye bilder og beskrivelser av raser der hvor hun fant dem  ..Hmmm...Kanskje jeg skal lage et lignende register på min hjemmeside .men da må jeg ha hjelp fra fugle entusiastene her  :smiley:


Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Sender gjerne bilder til deg også jeg Pippa, og kan hjelpe til med tekst på en del raser :) Kanskje greit å lage en mal på hva info en skal ta med? Det er sikkert mange som kan bidra tenker jeg, og de fleste er interessert i en slik siden vil jeg tro :)


  • Upvote 1

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

jeg synst Tormod kunne ha fullført prydfugler.no med rasebeskrivelser, så blir det så bra og oversiktelig :)

 

Takk for tipset eromuld. Jeg tar gjerne i mot bilder til bruk på faktaarkene. 

 

Det er vel å forlange for mye   :wink: .. Prydfugler.no Gamebird.no og Fuglepraten.no vitner om at han har litt å holde styr på tror jeg   :blush: . Men hønsesafari 1000 var en privat hjemmeside  hvor mange sendte inn sine private bilder .Side eieren reiste også mye rundt en stund å samle mye bilder og beskrivelser av raser der hvor hun fant dem  ..Hmmm...Kanskje jeg skal lage et lignende register på min hjemmeside .men da må jeg ha hjelp fra fugle entusiastene her   :smiley:

 

Prydfugler er også en privat hjemmeside pippa. Jeg jobber med Prydffugler.no rett som det er jeg.  I det siste har jeg fått på plass bildegalleriene under På besøk hos etter at de forsvant under siste oppdatering av programvaren. Uten forkleinelse for andre så var Prydfugler.no og forløperen Prydender.net først ute i Norge både med faktaark på hobbyfjærfe og På Besøk hos.  

  • Upvote 1

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Håper det blir masse av bilder av de forskjellige fargene hos de ulike rasene, og gjerne kyllinger :) Har en del bilder jeg kan sende hvis du trenger av islandshøns, Welsumer. Lakenfelder, Gul DK, og Mille Fleur (gull sort porselen), mfl


Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Jo sofa hanen, jeg tar gjerne i mot bilder også av de som er der fra før. Det går fint an å legge inn mange bilder av hver rase. 


 


Asbjørg: Det samme til deg, jeg tar svært gjerne imot bilder. For nybegynnere tror jeg mange bilder av de ulike rasene er gull verdt.


Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Den er grei pippa, men jeg har nok flere enn det. :)


 


  • gamebird.no

  • fuglepraten.no

  • prydfugler.no

  • thaiportalen.no

  • snillfjord.frivilligsentral.no

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

×