Gå til innhold

mizzz

Medlemmer
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om mizzz

  • Bursdag 1. januar

Profile Information

  • Kjønn
    Not Telling

mizzz sine prestasjoner

Newbie

Newbie (1/14)

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Jeg har 6 hvite sammen med 9 andre. Vilt og brune. Hos meg er det ingen av de vite som blir plaget eller bråker med de andre. Men det hender at de viltfargede plager de brune, men ikke noe alvorlig.
  2. Hei. Jeg har nettopp bestilt med to Wise automater og får dem på mandag håper jeg. Jeg har også begynt med å bløte opp foret og da ble for forbruket mye mindre. Men jeg har stor tro på automatene.
  3. mizzz

    Norgesfor til vaktel

    Hvilket verpefor? De har 4 typer. Verpeklar, Verpetopp, Verpefor 1 og Verpefor 2. De på Norgesfor anbefalte Opal 2 men de hadde ikke noe greie på vaktler sa de.
  4. mizzz

    Norgesfor til vaktel

    I dag var jeg en tur innom Norgesfor for å kjøpe for til vaktlene men ble veldig usikker på hva jeg skulle kjøpe. Er det noen her som bruker for fra Norgesfor, og i så fall , hva bruker dere? Setter pris på råd om dette da jeg helst vil kjøpe foret mitt der fordi det er my billigere.
  5. Jeg er nybegynner når det gjelder vaktler og lurer på hvor mye for/mat en voksen vaktel trenger pr. døgn. Jeg leste en plass at det var 20 gram, noe jeg synes høres lite ut, for her går det 10 ganger så mye. Forautomatene er løftet/hevet slik at de ikke får til å rote så mye men fremdeles går det mye kraftfor. De får i tillegg frukt, salat, alfalfa, etc. Hva er deres erfaring på mengde som de spiser?
  6. Hei Tussa. Jeg har hatt litt problemer med misdannelser på kyllingene som jeg har ruget ut av kjøpte ruge egg. Begynner å lure på om vi har kjøpt fra samme. Var veldig dårlig befruktning også på mine. Godt at det gikk bedre den andre gangen.
  7. Da har mine 19 vaktelbebiser kommet. Det ble 19 dunballer av 25 befruktede egg. De er nå 2-3 dager gamle. Friska og fine alle sammen. De spiser og drikker fint. Det fant de ut av selv veldig fort.
  8. mizzz

    Lukt av vaktler.

    Takk for svar. Gleder meg. Eggene er lagt i maskina og vi er på dag 2 I rugingen.
  9. mizzz

    Lukt av vaktler.

    Jeg skal skaffe meg vaktler og lurer på om det er mye lukt av dem. Noen plasser leser jeg at det ikke er så mye lukt mens andre plasser leser jeg at vaktler stinker. Hva er korrekt?
×
×
  • Opprett ny...