Jump to content
  • entries
    5
  • comments
    16
  • views
    1,143

... og så kom hønsehauken!


maykj@online.no

985 views

I dag fikk vi dessverre besøk av hønsehauk :cry:

Da jeg kom ut på formiddagen så var det usedvanlig stille, og jeg kunne ikke se de frittgående hønene som vanligvis kommer løpende imot meg. Så oppdaget jeg hauken som kretset over tunet!

En stund var jeg sikker på at den hadde tatt noen av hønene, for det var umulig å finne dem. Noen var riktignok løpt inn i hønsehuset, men 5 høner var borte... Heldigvis dukket de opp etterhvert da jeg lokket med mais. Noen kom ut fra garasjen, noen hadde gjemt seg inne på låven... Godt å se at de hadde vett til å gjemme seg, her er det ingen hønsehjerner, nei :smiley:

Antakelig er det alle villduene nede på jordet som er attraksjonen for hauken, men den sier vel ikke neitakk til en høne eller fem :embarrassed: . Ganske trist at jeg nå må ha hønsene i innhegning fremover...

3 Comments


Recommended Comments

Her har også hønsehauken vært aktiv de siste ukene. Har ikke mistet noen høner, men så er de nesten bare ut fritt sammen med meg når jeg jobber i hagen. Ikke noe artig med rovdyr, men godt å lese at de hadde instinktene sine og løp for å gjemme seg :)

Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...