Jump to content
Sign in to follow this  
  • entries
    7
  • comments
    36
  • views
    1,043

For mange egg på en dag....

Sign in to follow this  
apolkadot

728 views

Overskriften sier sitt, hvordan er det mulig at vi plutselig fikk 9 egg i går?? Jeg har 4 hvite italienere som det kommer 3-4 egg av om dagen, i tillegg har jeg 2 dverger som verper hver sitt. Det blir maks 6 egg om dagen det? Jeg har flere dverger som jeg venter på at skal begynne og verpe, og 2 større maran mikser som jeg håper at skal verpe brune egg... kanskje disse har begynt?! Eller kan de hvite legge flere om dagen? Må se hvordan dette går i dag, om det kommer noen egg i det hele tatt :) (De store eggene var alle hvite)

Sign in to follow this  


4 Comments


Recommended Comments

kan vel komme flere litt tettere på hverandre, f.eks om det første egget ble lagt om morgenen så kan neste egg komme allerde ved kvelden om dei blir løst ut omtrendt samtidig... kan gå ann. men svært skjeldent så tror ikkje 3 stk har gjordt det.. men kan jo hende noen nye har begynnt ?

Share this comment


Link to comment

Jeg har lagt merke til at den ene unghøna har blitt rødere i kammen så det kan godt være mulig! Har gode eggdager om dagen iallefall. 30. kom det 2 små og 4 store. og det gjorde det jaggu i dag også! flinke damer :)

Share this comment


Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...