Gå til innhold

Kriola's Blogg

  • blogginnlegg
    50
  • kommentarer
    115
  • visninger
    5 966

Neeeeiii... :(


Kriola

796 visninger

Det blir vist ikke lettere det å savne noen når lukene skal lukkes om kvelden. Ellers så er det bare jeg som blir litt vel betutta når noen ikke kommer hjem og inn om kvelden. For første gang savner jeg ei DK frøken.. blogentry-2210-0-60268400-1318787692_thu Har savnet høner før, man da har de alltid kommet til rette, tidlig om morgenen dagen etter. Men denne er jo så bitte liten.. Og jeg gruer meg skikkelig til Emma, datteren i huset kommer hjem.. Håper så inderlig høna har funnet veien inn i hønsegården i morgen tidlig!!!

4 kommentarer


Anbefalte kommentarer

Huff er det ikke forferdelig å ikke se alle vel inne i hønsehuset om kvelden!!

Vi har en Dk høne som titt og stadig er ute og stikker seg bort for å ruge ute. Hun var borte forrige natten, men dukket opp fra intet midt på dagen i dag. Så da ble vi så glade. Vi har nemlig grevling luskende rundt her, så guttungen gråt i går da hun ikke dukket opp. Fikk låne fangstfelle i dag av viltnemda så nå x vi fingrene for at vi får fanget grevlingen fort !!

Masse masse lykke til med tuppeluppa deres, håper hun dukker opp i morgen !!!

Lenke til kommentar

Her om dagen hadde en av våre små kyllinger klart å komme seg ut da en av ungene var inne i hønsehuset, og jeg oppdaget der ikke før til kvelden. Jeg var ganske fortvilet for vi har masse rev her, de sitter til og med ute på plenen og bjeffer om natten!! Så jeg var sikker på at den var tatt, og regnet ikke med at den ville overleve natten! Men merkelig nok dukket den plutselig opp ut på ettermiddagen dagen etter. Skjønner ikke hvordan den har klart å unngå å bli rovdyrmat, men utrolig koselig å se den igjen...Så det er absolutt håp:-)

Lenke til kommentar
Gjest
Skriv en kommentar...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

×
×
  • Opprett ny...