Jump to content
Sign in to follow this  
  • entries
    25
  • comments
    82
  • views
    2,640

Klukkhøne nå...hoffohoff...

Sign in to follow this  
s_monica_joh@hotmail.com

636 views

Ja,det er nå rette tia å bli klukk da sier jeg til Skrulla der hu ligger i rugekassa... tenkte med meg selv at noen egg, DET skal ho iallfall ikke få av meg Nei... hmpf!! Kan vel ikke bli klukk nå på denne tia, det er kaldt og uggent og vinteren nærmer seg med storskritt...vinden hyler rundt hjørnene om kvelden, men dum som jeg er har jo hønene til`a hønemor det varmt og godt så klart de koser seg en sein høstkveld! ;) Det eneste de mangler en peis med flammer, en saueskinnsfell og ett glass med vin sier gubben... Phø! Har ikke bortskjemte Høner je Nei!! Tull da gitt!! Rart da sier gubben at de får noe godt hver dag og blir rundere og rundere for hver dag som går, er vel snart så du itte ser beina på dom fordi de blir så feite.... har du hørt! Har itte feite høns jeg! De er fine hønene mine....itte feite...men Litt bortskjemte da..men bare Litt!! ;)

Skrulla endte opp med egg da såklart, kunne jo itte la hu ligge der stakkars å ruge på halm og flis, åssen sku det gått da!?! Nei, 3 egg fikk ho og tre egg har jeg i maskina så hvis det itte blir kyllinger ta de hennes så har je tre som hu kan få å stelle for læll...huggalt! :)

Vaktelkyllingene vokser også...4 uker har de blitt og om ett par uker til så kan je full se kjønn sku je tru...artig! Blir spennende å se åssen integreringa med de andre går...ikke så lett å få til hos vaktler har jeg forstått, men en får bare prøve...

Ha ei likanes Helg folkens!

Tjing tjing :)

Sign in to follow this  


2 Comments


Recommended Comments

her kom odals dialekta fram au gitt.. så her er det ei irritert dame ;)

mi var au klukk, men fikk tel å avklukka a, satte a inn i ett bur for seg sjøl stakkar! det var litt leit men det gikk læll ;)

Share this comment


Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...