Gå til innhold
  • blogginnlegg
    7
  • kommentarer
    36
  • visninger
    1 736

10 kommentarer


Anbefalte kommentarer

Ja, dette var vel litt lyst? Skal det ikke være enda mørkere?, det er jo en mix så en kan vel ikke forvente helt mørkt men, Vi får se når den andre maranmixen begynner å verpe. Om den legger mørkere eller lysere egg!

Lenke til kommentar

Jeg har og fått mitt første Marans egg :) og det var akkuratt samme farge som det i midten på bildet ditt Aina, så altfor lyst til å egentlig kunne betegnes som ekte Marans egg. De blir skalert etter hvor mørk fargen er, og for å bli betegnet som god farge må det være adskillig mørkere.

Min høne skal til og med være av renraset Marans, så rart i grunn at hun legger så lyst egg. Men for meg var det det skjønneste brune egget i verden :): )

Veldig gøy å ha så mange forskjellige variasjoner på eggfargen!! :)

Lenke til kommentar

Jeg har noen "ekte" Marans, og eggene deres er heller ikke mørke nok i fargen, ganske likt dine faktisk:-) Skulle gjerne fått tak i noen som legger ordentlig sjokoladebrune egg- de er bare kjempelekre! Har hørt at den ene fargevarianten av Marans gir mørkere egg enn den andre, men husker ikke om det er den gråstripete eller den kobbererfargete. Kanskje noen andre som vet?

Lenke til kommentar

Hva slags farge er det på din Marans May?

Min høne er av fargen som på engelsk heter Golden Salmon Marans - Har og to andre tupper av gjøkespettet Marans ( mulig mix med Wyandotte) er ikke sikker, så jeg er spent på eggefargen på disse eggene. Bare venter og venter på at de skal begynne å legge egg :) De er snart 18 uker nå, så ikke så lenge igjen å vente :)

Jeg ønsker meg og disse lekre mørke Marans eggene !! De er bare så flotte i fargen. Men jeg har en flott Marans hane som er av denne golden Salmon typen, ligner på kobberhalset, så jeg håper å få kyllinger neste år og at noen av hønene der legger mørkere egg :)

Lenke til kommentar

Desverre ble denne høna påkjørt dagen etter av skolebussen....Veldig trist altså!!

Nå er jeg på jakt etter 2 verpeklare Marans. Noen som veit om det er noen som selger verpeklare høner? Busselskapet skulle betale, så jeg slipper det..

Lenke til kommentar

ååå neiiii, så trist Aina!!

Den ene dagen så er det bare glede og lykke og neste dag så blir hun påkjørt av skolebussen .... stakkars lille hønemor!

Kjører skolebussen over tunet hos deg? Siden den klarte å kjøre på høna??

Godt de erstatter da, men en trist opplevelse!

Jeg vet ikke om noen som selge verpeklare Marans. Bare verpehønseraser. Vet faktisk ikke om så mange som har Marans.

De jeg vet om har kun en liten flokk, så de har nok ikke noen voksne dyr å avse dessverre.....

Lenke til kommentar

Ja hos oss går det både buss og tungtransport.. Og de kjører gjerne i 70-80 km/t... Så i bunn og grunn er det derfor vi har høner. For å bremse farta på dem! Men så blei man jo litt bitt av basillen og alle fikk man et personlig forhold til! Så da er det jo ekstra trist hvis noen av de blir påkjørt!

Lenke til kommentar
Gjest
Skriv en kommentar...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

×
×
  • Opprett ny...