Jump to content
Sign in to follow this  
  • entries
    50
  • comments
    115
  • views
    4,409

Jeg gir meg over og bøyer meg i støvet av respekt!

Sign in to follow this  
Kriola

903 views

Nå skal dere få høre om en ekte solskinnshistorie! :)

Min datter fyller 12 år i morgen, og det eneste hun egentlig ønsket seg var en gave som peip.. Og når jeg spurte gubben hva vi skulle kjøpe til henne og han foreslo kyllinger, var jo saken grei ;)

Så jeg dro avgårde og kjøpe 6 silke og 6 dk kyllinger. 1 for hvert år :)

Har jo flere hønemødre med kyllinger her hjemme fra før, og gruet meg litt til det styret kyllinger uten mødre medfører. Det er jo litt stress..

Så vi hentet vår utrolig flinke Chabo, og dk høna hun gikk sammen med tok seg sporenstreks av hennes 3 kyllinger også. Ingen problem der i gården. De har jo gått sammen fra dag en så de har alltid delt på omsorgen. Kyllingene ropte ikke etter moren sin engang. Så så vi at det gikk bra, supert! Tok med oss frk chabo ned til de nyankomne nøstene og puttet henne i kassa med de små. Og hva gjorde verdens flinkeste høne!? Stakk hun av? Var hun slem? Neida, hun la seg ned, brettet vingene ut og alle fikk plass unger henne! Maken til høne! <3 Jeg er så utrolig stolt! :) Hun er riktignok litt streng mot dem og de får ikke lov til å gjøre stort annet en å sove trygt i hennes favn, men i løpet av morgen dagen tenker jeg det er full fart igjen. Håper jeg hvert fall! Akkurat sånne opplevelser gjør at alle de negative tingene med hønsehold blir borte og glemt fortere en svisj! Jeg er jo selvfølgelig ute og sjekker sikkert 100 ganger i timen, men så langt går det strålende! :D

blogentry-2210-0-85122800-1341432511_thu

Sign in to follow this  


5 Comments


Recommended Comments

Så morro! :) Skulle ønske mine tupper var slik. Men de må vel kanskje ha hatt egne unger før de skjønner seg på slikt, eller?

Share this comment


Link to comment

Ja det tror jeg faktisk. For vi prøvde å lure en dk som ligger klukk og venter på kyllinger for 1. gang. Men hun ville ikke vite noe av dem. Mens de som har kyllinger som er litt eldre syntes det er veldig spennende med de små.

Share this comment


Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...