Gå til innhold
  • blogginnlegg
    17
  • kommentarer
    47
  • visninger
    4 627

Snart termin!


Perlehøna

587 visninger

Nå er det snart termin for vaktelklekking! Jeg er spent som et barn før julaften. Eneste forskjell er vel at jeg ikke rister og klemmer på pakkene....

Jeg blir nok skuffet hvis jeg ikke får ut noen vaktelkyllinger. Jeg har jo aldri gjort dette før, det kan jo hende at jeg bommer totalt.

Jeg har slått av vendingen i dag, og økt fuktigheten. Termin etter16 dager er på mandag, men jeg ser at kle metoden for vaktler er estimert til 16-19 dager. Det kan bli lenge å vente.

I dag har jeg vært på Landsutstillingen i Tønsberg. Det var artig, jeg forelsket meg i mange hønseraser. Jeg kjøpte noen egg, har planer om å putte noen til ruging etter at vaktlene er ferdig utruget. Det blir spennende, det er nesten som å kjøpe en forundringspakke.

Jeg tror at jeg har fått fugleinfluensa. Jeg tenker kyllinger og høner hele døgnet, selv drømmene mine handler om disse fjærkledde. Jeg som aldri har snekra noe annet en det jeg gjorde på sløyden i grunnskolen, stod ute hele forrige lørdag i regnet, riktignok under tak og lagde et superfunksjnbelt hus/bur til kyllingene mine. Jeg overrasket meg selv med saga og ingeniørkunnskaper da jeg fant frem til gjenbruksmaterialer. Jeg spikra det sammen, og skjønte at skruer og drill nok var tingen. Men drillen og jeg klarte ikke å finne skruer og bits som passet sammen. Da mannen min endelig kom hjem, måtte han skru det hele sammen etter min instruksjon. Det var som en pakke fra IKEA, alt passet sammen!

Kyllingene syntes det var helt topp, etter at vi fikk lirket det på plass inne på det lille badet, som foreløpig er kyllingrom. Det var såvidt det gikk, men det var verdt det. Kyllingene fortjente litt mer plass.

Jeg er en stolt kyllingmor. Dette er utrolig hyggelig og givende. Jeg skulle ha realiset denne drømmen før!

Men nå erjeg i allefall i gang.

0 kommentarer


Anbefalte kommentarer

Det er ingen kommentarer å vise.

Gjest
Skriv en kommentar...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

×
×
  • Opprett ny...