Jump to content
  • entries
    7
  • comment
    1
  • views
    3,331

Casa Klukk utvides


GaleMathias

745 views

 Share

blog-0311899001404063841.jpgDet nærmer seg ferietid, og vi har bekymret oss over Tupp og Lures lille luftegård. Da vi har to bur; ett med to rom og kjøkken, og ett enkelt bur (luftegård) uten tak, fant vi på å lage en passasje fra det ene buret til det andre.

Som sagt så gjort, tegnet en grovskisse med mål, og dro på Maxbo for å "kjøpe noen planker" og en rull med hønsenetting.

Vi startet med behandle plankene våre (33x33) med terrassebeis (fra fjorårets oppussingsprosjekt), drakk en flaske champagne og fikk en god natts søvn, og kunne sette igang kapping av materialene dagen etter.

Tror ikke jeg hadde bestått noen svenneprøve i burbygging, for planlegging, tegning og praksis hang ikke helt sammen, men det ble tilslutt en fin kanal som kunne linkes sammen med boenhet og luftegård.

Luftegården er plassert oppi det som var englebarnas sandkasse, ergo har Tupp og Lure rik anledning til å meske seg og gå bananas når de skal rense fjærpryden sin. Elsker å se på de når de ruller rundt i sanden :)

Naboen skal passe hønene den første ferieuken, de gleder seg til eggsanking, men tror ikke de har helt fått med seg at Tupp og Lure gjerne vil slippes ut av stuen sin tidlig på morgenkvisten... Har sett på automatisk åpning/lukking av døren, men er usikker på hvor mye penger jeg skal legge i dette prosjektet. Eggene begynner å bli veldig dyre...

Skulle noen ha en slik automatisk innretning billig tilsalgs, er det bare å gi et signal ;)

 Share

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...