Gå til innhold
  • blogginnlegg
    25
  • kommentarer
    82
  • visninger
    3 682

Å slik går no dagan...


s_monica_joh@hotmail.com

430 visninger

Nå har jeg vært kyllingeier i en uke og de ser ut til å trives inne med hunder og unger. Pr idag så er de i ett stort hamsterbur,men skal prøve å få tak i noe annet da jeg syns de kan få mer plass å tumle på. De finns ikke redd for noe lenger...ikke engang støvsugeren!! De koses med daglig og hundene vokter over dem så en skulle tro det var ungene dems,de skal helst vaske dem men litt voldsomt for en liten kylling ennå :laugh:

Veldig overrasket,men utrolig hvor stor forskjell det er på de små personlighetene,og hvor tidlig de skiller seg ut fra hverandre. Må si jeg har fått noen favoritter og koser meg som kylling og høneeier - trodde ikke jeg skulle bli så gla i høner! :smiley:

Lillemor ligger fortsatt på 4 egg,er over 21 dagen og venter kyllinger de nærmeste dagene hvis det blir noe da,håper det da hun har ligget slik siden jeg fikk henne,eggene er tunge og gode og varme. Hun går ikke av eggene sine frivillig og har måttet mate henne så jeg vet hun får i seg noe. Flyttet henne inn i ett eget stort bur med tilgang til mat og vann og ett lite område og tusle rundt på,og vet at kyllingene nå er sikre mot de andre når de klekkes. Kjenner jeg er spent hver dag og håper iallfall at vi får en som klekkes her hjemme :smiley:

0 kommentarer


Anbefalte kommentarer

Det er ingen kommentarer å vise.

Gjest
Skriv en kommentar...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

×
×
  • Opprett ny...