Jump to content
  • entries
    5
  • comments
    16
  • views
    1,027

Endelig frittgående høner i hagen!!


maykj@online.no

774 views

I dag våget jeg for første gang å slippe hønsene mine fritt ut på tunet :dans: Det er jo det jeg har drømt om å ha; en fargerik flokk høner som spankulerer rundt i hagen! Det er bare det at jeg har vært så redd for katt og rev og ellers alt "fali". Men nå tok jeg altså mot til meg og åpnet døren til utegården! Og hvilken suksess!! Utrolig som hønsene koste seg på utsiden av gjerdet :azn: Hadde på forhånd tatt katten inn, men 5- åringen min " skulle bare" inn en tur og vips kom pus ut, til vår alles forferdelse! Men du store min, hun tuslet bare forbi og tok ingen notis av de flotte hønene som hun siklet så etter da de var innestengt! Rar pus, til vanlig er hun verdens beste jeger, så nå lurer jeg på om hun faktisk har skjønt at disse fuglene er våre og skal ikke jaktes på :rolleyes: Det er lov å håpe!!

2 Comments


Recommended Comments

Hørtes kjempekoselig ut...selv er jeg slik som du var...så redd for de - mye falig rundtomkring vettu.. :tongue: Her har vi fire katter og to hunder som tusler rundt på gården. De er ikke vant med høner så litt redd de skal gjøre de noe.. :unsure:

Kos deg med frittgående høns! :smiley:

Link to comment

Koselig med høns i hagen! :) Vår katt er en ivrig jeger, han jager mer enn gjerne småfugl,kråker og skjærer. Men han har fortsatt ikke prøvd seg på noen av hønsa, selv om jeg har ganske små dverghøner. Selv om den ene tuppa stadig sniker seg ned i skogen ut av hagen, så bryr han seg ikke om dem.. han tok ikke kyllingene heller, da 2 stk kom seg utav kyllingburet sitt. De spankulerte rundt på plenen, han lå og sov med et halvt øye oppe og holdt øye med dem, men ingen reaksjon ellers enn det. Selvsagt kan man ikke være altfor sikker, katter er jo rovdyr.

Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...