Jump to content
  • entries
    25
  • comments
    82
  • views
    3,192

Da ble det det ny stor utegård for hønsa...


s_monica_joh@hotmail.com

958 views

 Share

Endelig er dagen endt og jeg sitter godt til rette i sofaen med beina planta godt til rette rett ut på sofabordet...Jepp,Thats right!! Beina på bordet og skikkelig fornøyd med dagen Og arbeidsinnsatsen kan man trygt si. Er ikke heelt ferdig, men det ble mye bedre enn slik jeg hadde det og når jeg får det helt ferdig blir det nok perfekt for tuppene mine! :wink:

Uteområdet ble kjempestort og når jeg får gjort som jeg har tenkt inne i dukkestua,utnytte arealet og bygge litt i høyden - tenker da på faste bur som man kan ha kyllinger i og evnt klukkhøne med kyllinger den første tiden etter klekking. Har store planer og gubben blir nok rimelig sliten i øra av alt maset...hehe... :D

Etter at de voksne hønene og den eldste hanen flyttet ble den første dagen veldig rolig og rar for tenåringsgjengen min,de gikk mest rundt å skjønte liksom ikke helt hva som hadde skjedd tror jeg.. :blink:

Men idag var de tilbake til normale gjenger... de har vært høyt og lavt og løper rundt med katter og hunder. Har begynt å venne de til de mindre kyllingene og det ser ut til å gå bra, nå er de faktisk sammen i dukkestua om natta og det går bra...de minste kyllingene er jo bare 5 uker, og noen runder er det jo, men med stort området ute og litt påpasselighet så syns jeg det går veldig fint. Har også laget istand slik at de kan komme seg unna de store hvis det blir for ille med hakking, men de oppsøker de store istedet for å unnvike dem faktisk...og omvent, iallfall på kveldstid.. ^_^

Setter inn noen bilder av hønsehuset og hønsegården...hønsegården er ikke ferdig da jeg mangler døren,mer netting og nett på toppen,men det kommer en dag i morgen også...rakk ikke mer idag... :huh:

blogentry-2270-0-89782500-1312405567_thu

blogentry-2270-0-07865300-1312405589_thu

blogentry-2270-0-83717800-1312405609_thu

Ha en fortsatt fin kveld,me prekast!! :wink:

 Share

6 Comments


Recommended Comments

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...