Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 03/02/2013 in all areas

 1. veit ikke heilt kor denne tråden skal være men men .. det har til en tid vært mange farger av dverg kockin i norge vet av mange som er og vil ha av de skjeldneste fargene. her kan dere skrive ned va dere vet om av farger og slikt jeg starter denne tråden fordi jeg synes det er synd at alle fargene skal forsvinne. de finnes jo kanskje i utlandet. men kanskje vi kan grave frem linjer i norge også ?? håper på litt respons på denne da jeg er svært inntrisert i alle typer farger av de små runde.
  1 point
 2. Har fått utrolig mye respons fra folk som har sett innslaget og som nå plutselig har fått sansen både for høner og fasaner .mange som vil ha seg en flokk med høner nå . Det syns jeg er kjempeartig .. for høns og andre fugler er god medisin for det meste i vår travle hverdag ..
  1 point
 3. Neida, bare spøk fra min side, du har en fin dialekt, men du har jo bodd i trønderland lenge nå... Og til Prisilla som la det ut, jeg flyttet det fra Off topic til Diverse. Dette innslaget må det være mere topic enn det meste. det handler om nettopp det Fuglepraten er laget for, hvordan holde prydhøns og prydfugler.
  1 point
 4. Spennende tider! Vi la inn 32 egg av islandshøns og lakenfeldere på torsdag, så da har vi klekking nesten samtidig Skal putte inn en stor haug med vaktelegg i morgen kveld!
  1 point
 5. Det er mange som har spurt etter tegninger på vaktelbur så jeg tegnet sånn som mine bur ser ut. Jeg bruker netting i bunn da jeg syns det er enkelt men det er bare å bruke en plate under om man heller vil det. Jeg syns det er enkelt å bygge firkantet bur for da er det lett å tilpasse størelsen også sleper jeg at vinkelen jeg sager blir feil og det buret her syns jeg er genialt da det fint kan brukes ute om sommeren men jeg syns det er mest hyggelig med vaktlene inne om vinteren så jeg bærer buret inn. og om man har flere sånne bur da kan man stable de oppåhverandre, men om man da har netting
  1 point
avem


×
×
 • Create New...