Jump to content

KalleAnKa

Medlemmer
 • Content Count

  86
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Nøytral

About KalleAnKa

 • Rank
  Kylling
 • Birthday 02/06/1981

Profile Information

 • Kjønn
  Female
 • Bosted
  Sørlandet

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. OPPDATERING: nr.1 og nr.3 ble haner. Nr.2 ble ei høne
 2. Jeg er også enig Tenker det samme nå ei uke etter, men den midterste er jeg fortsatt usikker på..
 3. Noen som vil hjelpe meg å tippe kjønn på disse dverg kochin kyllingene på 3 uker?
 4. Det stemmer nok som du sier. Hørte også at noen typer hodelus hos mennesker er blitt resistente mot flere typer lusemiddel. Skremmende! Tror nok at grunnen til at permetin og lignende blir mye brukt er at dette er lettere tilgjengelig for de fleste enn annet som må bestilles gjennom internett. I tillegg anbefaler dyrlegene dette... Jeg ønsker heller ikke å bruke gift så sant jeg ikke må, men det var jo nettopp det jeg ble fortalt i forhold til denne masta kill flasken jeg kjøpte; den var ikke giftig og ufarlig! Kommer til å bestille smite eller et av de andre preperatene så jeg har det klart til "neste angrep". Det i forhold til bruk av dampvasker lurer jeg også på?
 5. Tormod: de der så mye greiere ut satser på de neste gang.
 6. Det er ikke samme bilde på flaska. Falmet etikett på min så den så egentlig litt gammel ut.. Men det var det de kalte den. Får håpe fuglene mine overlever behandlingen..og at det blir lenge til de får lus igjen. Nå er jeg også godt "innsmurt" siden det står på flaska at det ikke var farlig for mennesker, så får nok ikke lus med det første jeg heller
 7. Ja du har nok helt rett i at dyrlegene er dårlig oppdatert. Jeg hater i utgangspunktet disse midlene og syntes derfor det hørtes flott ut med et som ikke var farlig.. Med nærmere ettersyn ser jeg at det står "masta protecta vit" på flaska jeg kjøpte, men det var ikke det de kalte den. Det står også på flaska mi at den er ufarlig for mennesker og dyr, men effektiv på insekter mm. Vet igrunnen ikke hva jeg skal tro. Skal ihvertfall innom butikken i morgen.
 8. Jeg har tidligere fått anbefalt av dyrlege å bruke permetin/radar på høns med lus eller midd. Var tom og ville kjøpe ny, men da mente de på fk butikken at masta kill var helt ufarlig og mye bedre.. Har tatt på en dose på mine nå i kveld, men ble en tanke betenkt når jeg leser her. Bra å høre at dine fugler ikke har tatt skade av det, andvor :-) Mine har blitt spayet med radar og permetin før uten å ta skade av det. Har bare hatt lus to ganger før siden 2004, så sjelden et problem her.
 9. Prisilla: liker heller ikke å måtte spraye de, for tenker jo at det ikke kan være bra. Skal prøve disse tablettene du nevner. Blir så forvirra når butikken sier sånn. De burde jo vite hva de selger.
 10. Jeg har nå lest hva det står og må si jeg er svært overrasket. Dette stemmer overhodet ikke med hva butikken forteller meg. De forteller meg at dette er helt naturlig og ufarlig.. Skjønner jeg må ta en prat med dem.
 11. Sprayer du de flere ganger og evt. hvor ofte? Den skal jo ikke være farlig og det liker vi jo
 12. Blir dere kvitt lus ved kun å bruke Masta kill? Ble anbefalt dette når jeg skulle kjøpe radar/permetin til å spraye de med.
 13. KalleAnKa

  Blind høne

  Jeg leste på hjemmesida di også :-) og en annen plass på internett som jeg søkte opp. Hadde som sagt aldri hørt om denne varianten før, så takker så mye for hjelpen :-)
 14. KalleAnKa

  Blind høne

  Har hatt noen tilfeller av de som blir lamme/skeive og støtter seg på vingen for noen år tilbake. Lenge side nå heldigvis. Men aldri hatt noen som har fått det i denne formen før. Men der lærte jeg noe nytt. Aldri greit å måtte avlive dyr, men så ikke noen utvei her. Hun var helt forvirra og fant ikke fram til mat og vann på egenhånd. Har heldigvis flere høner av samme rase så ingen krise, og hun var jo 3 år.
 15. KalleAnKa

  Blind høne

  Leste litt om Mareks nå og symptomene med å holde hodet lavt og blindhet stemmer bra på denne høna. Lot henne få slippe og avlivet nå i kveld :-(
×
×
 • Create New...