Jump to content

ah09

Medlemmer
 • Content Count

  842
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Blog Comments posted by ah09


 1. Du har mye spennede foran deg :) Gleder meg til å følge med :D


   


  Så heldig du er som kan samle egg, mine legger ikke ett eneste ett :( Jeg lurer på hva jeg gjør galt... Vil gjerne samle egg jeg også, så håper de starter her også, men du har nok mange gode oppskrifter på hvordan dere bruker opp alle eggene du da :D 2. Oj så mange sløyfer og flotte poeng du har fått til, spennende å lese om utstilling, vi snuser litt på dette selv, men har ikke lyst å komme med totalt fiasko dyr, så må sette meg mer inn i avl, og holde på en stund før jeg tør tror jeg, imens ser jeg på dere andre sine ;)


   


  Flotte dyr du hadde :D 3. Ja er kjempespent, ja alle hos meg er Hedemora, ingen standarisert rase, men det er de som skal få ligge klukk hos meg på de rasene som ikke ruger ut selv ;) De har plass til flere egg, og legger seg ofte klukk, så håper det stemmer, selv om de ikke er blitt ruget ut av kyllingmor selv..


   


  Det var sååå stor stas atte :D Tenk nå banker 3 små hjerter på soverommet vårt, sååå spennende, håper bare de overlever, å håper at kanskje et par egg til kunne fått blodårer, så jeg er sikker på at jeg får hane og høne.


  Viss prosenten skal stemme nå at litt over halvparten er haner, skal det jo være 2 haner og en høne :P


  Tenkte å ha 2 stammer med disse her, å da må jeg helst ha egge kjønn hver gang jeg ruger de ut.


   


  Så spennende at du skal igang igjen, jeg solgte nettopp vaktlene mine, så jeg har ingen nå, mine vaktelegg, som kom i posten var halvparten knust, å halvparten av dem igjen var knust inni, ved første lysing, uten at man kunne se det med øynene, så det kun under lys, det var kjedelig, en venninne fikk de eggene av meg, å ingen klekkte, de hadde klekking for  2 dager siden, det var dumt, men hun skulle forsøke igjen, håper hun får noen da :)


×
×
 • Create New...