Jump to content

bjakrist

Medlemmer
 • Content Count

  185
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

bjakrist last won the day on March 23 2012

bjakrist had the most liked content!

Community Reputation

3 Nøytral

About bjakrist

 • Rank
  På vaglen
 • Birthday January 1

Contact Methods

 • Website URL
  http://bjarnes.synthasite.com/

Profile Information

 • Kjønn
  Male
 • Bosted
  Sør-Trøndelag
 • Interesser
  Tragopaner

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nu er det 2994 medlemmer avstemningen stenger på 2995 medlemmer stem nu, den som vinner får ett Digitalt Termometer fra Gamebird.
 2. Husk og stemme nu på 8 dager har det blitt 16 nye medlemmer 13 medlemmer til så er det 3000 avstemninga stenger når det er 2995 medlemmer.
 3. Du skal gjette dato og klokkeslett når Fuglepraten får medlem nr. 3000. man får bare gjette en gang, det er nu 2971 medlemmer. Når det er 2995 medlemmer stopper avstemningen.
 4. Helt enig med Anniken O det er forskjell og være 10 uker i mai juni juli august det er kald og rå luft nu, er sola oppe på dagen trenger man ikke varmelampe du kan ha den på når de går til ro på kvelden og fram til 8-9 om morgenen da blir det på en måte avenning vent til dem er 12 uker.
 5. Det er jo ingen godkjent rase (standarisert) i og med det er mye hvite fjær i Blommehøns så dukker det sikkert opp en og annen hvit enkelte har jo en lys gul grunnfarge det kan jo hende den blir litt mørkere når den blir litt eldre.
 6. Du kan jo kontakte han som du kjøpte dem av eller er oppdretter på dem, er ikke han Dyrlege.
 7. det er jo en i Sandefjord som selger det du spør efter 400kr for Bob white og 1000kr for Blå skjell vaktel paret og det er en riktig pris, det var høne du spurte om bob white 2-300kr
 8. Fargen 2009 var hvit 2010 var svart 2011 er gul Bestill i god tid det er enkelte ringnummer dem blir utsolgt før mai mnd.
 9. Har ikke tatt sjansen på og bruke aggregat på ei rugemaskin med digital temp og fuktstyring, aggregat er ikke 100% på levering av strøm litt ustabil kan dem være går bra med lys varmepærer varmeovner.
 10. bjakrist

  Ringer

  Tror du må kontakte ringforvalter, det står i Hobbyfjærfe at ringsalget starter 1 februar og avsluttes 1 september da går det ikke an og svare desverre vi har ikke flere ringer igjen det går og efterbestille ringer.
 11. bjakrist

  Ringer

  Fikk beskjed fra ringforvalter i NRFF at dem har bestilt flere av ringstørelsene som de er utsolgte for og dem kommer i løpet av noen dager. Da ordnet det seg andvor takk for du ga meg tilbudet.
 12. bjakrist

  Ringer

  Takker og bukker Andvor, fikk netopp mail fra ringforvalter i forbundet at dem skal prøve og bestille opp flere ringer jeg sender deg pm jeg stoler mer på deg enn forbundet.
×
×
 • Create New...