Jump to content

Eggdigger

Medlemmer
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

  Never

Community Reputation

0 Nøytral

About Eggdigger

 • Rank
  Nyklekt
 • Birthday 03/03/1970

Contact Methods

 • MSN
  j-e-flatla@hotmail.com

Profile Information

 • Kjønn
  Male
 • Bosted
  Gransherad
 1. Slapp av.. Ormen var delvis hakket istykker av hønene og hanen! Det var antakeligvis derfor den ene høna ble bitt!!! Men takker for innspill...
 2. Noen som vet om dødsfall på høner som er blitt bitt av huggorm?? Jeg har en lys sussex som har blitt bitt i halsen, og lurer på om hun overlever... Hun har hovnet opp og sliter med å få ned noe mat, men drikker mye vann... Vetrinær er kontaktet, men han sa bare at de tålte det godt. Var forøvrig vitne til hendelsen, og ormen måtte bøte med livet.... Deler gjerne erfaringer..! :-)
 3. Hei Prisilla. Alle småttingene har masse fjærr, og løper stadig ut og inn mellom hønsehus og forgård... De elsker jo å være ute.. Noen hønemor har det ikke blitt enda, for jeg kjøpte alle da de var 6 uker. For ca 14 dg siden.. Takk for nyttig svar!!
 4. Hei på forumet for nybegynnere!! Lurer litt på om det er for tidlig å slippe ut 8 uker gml sussex og plymouth rock nå...? Har en "forgård" til uteplassen dems, som ligger godt i lè og under tak... Noen erfaringer mottas med stor takk ;D Jan Egil (Eggdigger)!!
 5. Er ganske nyklekket når det gjelder hønsehold, og lurer derfor på om høns kan ha fordeler i eggproduksjons-stadiet, å ha en sunn ungdom...? Jeg har satset på lys sussex og Plymouth Rock, og ønsker de den beste oppvekst og fremtid... De er nå 6 uker og jeg undrer meg litt om de får det rette foret... Pleier å lage en mix av mais, ris, hvitløk, majones, potetmel og spirulina som jeg koker sammen til en stuing... De elsker dette og sluker en porsjon på få minutter... Noen som fraråder dette? Nevner forøvrig at de hele tiden har tilgang på rent vann og pellets til kyllinger....
 6. Jeg var i Svelvik i går og kjøpte 3 lyse sussex + hane, og 3 plymouth rock + hane.... Så nå er det liv i hønse-leieren... javascript:void(0); Noen som kjenner disse rasene, og som kan dele noen erfaringer..? ???
 7. Jeg har testet de digitale hygrometerene som selges av Biltema, opp mot et som er kalibrert. Jeg har jobbet mange år som fukt-teknikker og de viser helt feil resultater. Anbefaler å styre unna de ja...
 8. Takker for fine tilbakemld. Jeg bor i Telemark, ikke langt fra Notodden. Så hvis noen vet om hønsesalg rundt i distriktet her, blir jeg glad!! Kan også kjøre et stykke..
 9. Jeg er helt fersk når det gjelder hønsehold. Men våger å starte i det små, ettersom forholdene her er perfekte til høns. Trenger i den forbindelse litt tips og råd ang raser, og hvor jeg kan kjøpe noen søte tupper og en hane... Noen som kan hjelpe..? ??? Nevner forøvrig at hønsegården (50 kvm) med ca 9 kvm tilhørende hus, er på plass..
×
×
 • Create New...