Jump to content

VildeHilde

Medlemmer
 • Content Count

  56
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

VildeHilde last won the day on April 30 2012

VildeHilde had the most liked content!

Community Reputation

3 Nøytral

About VildeHilde

 • Rank
  Kylling
 • Birthday 11/06/1971

Profile Information

 • Kjønn
  Female
 • Bosted
  Bjerkreim
 • Interesser
  Hage, høner og Håndarbeid

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hvis du allikevel skal kvitte deg med den andre hanen ville jeg kanskje vurdert å fjerne den med en gang.
 2. Hva slags høner har du? Siden tre ligger klukk tenker jeg at det kanskje er kochin og de har innimellom pauser i egglegginga de. Det er litt forskjell på rasene. Har du og sjekket at det ikke blir flere egg under de som ligger? De legger av og til egg der har jeg sett. Da kan det være lurt å merke de egga som skal ruges ut og plukke vekk de andre, ellers kan det fort bli for mange.
 3. VildeHilde

  Chaten

  Dumt at en ikke kommer inn når en vil, men jeg har vært på endel chatter der det er mange og da blir det fort rot. Så fem er passende synes jeg.
 4. Lurt å tenke på at egga klekkes og da skal kyllingene ut i verden. Lag til en rugeplass som egner seg for dette og.
 5. Nå er det kommet syv. Tre lyse og fire mørke. Men du og du hvor lang tid det tar. Men det er enda litt tid igjen av klekketiden, så det kan fortsatt komme flere.
 6. Sant. Dette er eurovaktler, men jeg har begynt å vurdere å kjøpe egg av kinesisk dvergvaktel, men det må jo bli fryktelig smått….
 7. Å ja. Det er sant. Tror nok det har vært ekstra ille nå siden jeg har hatt så lyst på vaktler lenge OG fordi vi har en utålmodig 6 åring i huset.
 8. På mennesker kan en jo bruke saltvann også, det kan vel og hjelpe.
 9. Phu… Da jeg sto opp i morges var der fem små nøster som løp rundt inne i rugemaskinen. Det føles så godt nå når det endelig er i gang. Artig å se de to kattenes reaksjon. Rugemaskinen har stått på stuegulvet hele tiden. Siden vi har en 6 år gammel gutt, tenkte jeg det kunne vært greit å ha den slik at alle kunne se. Kattene kom inn i dag og sirklet rundt for å se. Nå sitter den ene av dem og følger med på hva som skjer inne i maskinen. Nå er det bare å smøre seg med litt mer tålmodighet for å se hvor mange det kommer.
 10. Det trøttende er at det er så sprikende klekketid på vaktelegg. Så i dag er det den 17 dagen og det er vel det tidligste, så det kan godt ta ett par dager til. Men kjedelig er det å vente slik.
 11. Det er utrolig nervepirrende å gå slik å vente på at det skal begynne. Har hørt litt piping og ser ett hull. Men det tar så laaaaaang tid. Godt det er fint vær ute. Nå er vi bare inne for å spise, så går vi ut igjen. Da slipper vi å "sitte å vente". Det jeg lurer på nå er: Hva skal luftfuktigheten være på nå under klekking? Hva skjer hvis den er for høy eller lav? Dette er gal spennende gitt.
 12. Inni rumpa blir noe annet ja. Håper du finner ut av det.
 13. VildeHilde

  Bjerkreim

  Jeg bor i Bjerkreim og har for tiden 10 egglegger høner og noen kochiner. Har vaktel egg i rugemaskinen.
 14. Det var det jeg var redd for at det kan ta enda lengre tid. Men tydligvis har jo de fra Hadelands fugler fått det til. Så er jeg heldig kommer de som de skal.
×
×
 • Create New...