Jump to content

kikki

Medlemmer
 • Content Count

  430
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

kikki last won the day on November 28 2013

kikki had the most liked content!

Community Reputation

15 Godt

About kikki

 • Rank
  Klukk
 • Birthday 04/16/1985

Profile Information

 • Kjønn
  Female
 • Bosted
  Nes i Akershus

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hos meg pleier mor å forlate kyllingene når de er 10 uker.. Mulig hanen godtar kyllingene når de er litt større. Men forsvarte ikke mora kylligene sine?
 2. Jærhøner er supre flokkdyr. Det er den rasen jeg har hatt som jeg sjelden/aldri har sett vært slemme mot andre, de trekker seg heller unna og oppsøker aldri bråk.
 3. Hva med å kjøpe Ross Bowan i stedet, som ikke har så mye helseplager og heller ikke vokser så usannsynlig fort..
 4. kikki

  Frontline spray

  Ser den Sleve, og det er jo virkelig positivt at du vil kvitte deg med svineriet! Håper du blir kvitt det!
 5. kikki

  Frontline spray

  Trur du må vente 14 dager med å spise egg, tillegg bør du rebehandle etter 10 dager for å ta knekken på egg.
 6. Jeg har opplevd det samme, og det tok en stund så ble den verre, og utfallet var ikke bra! Håper ikke det samme skjer med din!
 7. Meget god erfaring med jærhøner fra Genbanken!
 8. Spray i kloakken, under vinger og i nakken. Gjenta etter 7-10 dager, da tar du de nye lusene som har klekket også. Husk tilbakeholdelse av egg!
 9. AVLIV den høna. Jeg hadde ikke vurdert noe annet. Den kommer ikke til å gi seg med dette! Da tipper jeg du får et hyggeligere miljø i huset. Slik oppførsel kan også være "smittsomt", så jo før jo bedre.. :-)
 10. kikki

  verper ikkje

  Jeg hadde også samme problemet i en lang tid nå. Jeg bytta for, og her gjorde nok det underverker! Jeg hadde hvertfall prøvd det om jeg var deg! :-)
 11. Hmm, det høres ikke bra ut. Jeg hadde helt klart plukka ut bråkmakerne og plageåndene. Sånn skal det ikke være i en flokk. Her hos meg er hvertfall all sånn plaging uakseptabelt. Har de nok plass? Nok å finne på? Fri tilgang på mat og vann? Har du hane i flokken? Har selv opplevd noen høner som var sånn, og de ble ikke lenge for å si det sånn. Hvilke raser er det snakk om?
 12. Men kan det skje når hun la egg i går da, så fort mener jeg?
 13. Har ei maranhøne som akkurat har begynt å legge egg, hun har lagt sine 6 første egg på sju dager nå. I dag oppdager jeg at hun har problemer med å komme seg fremover. Det ser på en måte ut som bena ikke vil bære henne helt, at hun på en måte krabber seg bortover.. Jeg har hatt noen tilfeller av mareks på helt små kyllinger for noen år siden, men aldri sett noe som dette! Noen som vet hva som skjer? Hun spiser, drikker og ser helt pigg ut ellers! Og la egg i går..
 14. Det er heller ikke alltid høna slipper ut kyllingene før dag 1-2, de er ikke særlig mobile det første døgnet. Og ja, la de være mest mulig i fred! :-)
×
×
 • Create New...