Jump to content

Arnerørvik

Medlemmer
 • Posts

  69
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Arnerørvik last won the day on May 3 2013

Arnerørvik had the most liked content!

About Arnerørvik

 • Birthday 01/17/1973

Profile Information

 • Kjønn
  Male
 • Bosted
  Tysfjord
 • Interesser
  Fugler

Arnerørvik's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputation

 1. Prøv å legge dem under henne sent på kvelden når det er mørkt i hønsehuset. Skru av varme og gløtt på et vindu, slik at det er kaldt der inne. Det har funket for meg bestandig, men aldri hvis det er varmt eller midt på dagen.
 2. Hadde egentlig ikke trodd noe annet Du får sende han med skyte-abstinensene ut i skogen etter no tiur.
 3. Med all respekt å melde, dette er det vi der jeg kommer fra kaller "jackass" Med andre ord fullstendig grunnløst, unødvendig, og potensielt smertefullt/farlig Et geværs funksjon, er å ta livet av skapninger som vi ellers ikke kommer i umiddelbar nærhet av. En nødløsning om du vil. Kan du kutte blodforsyning til hjernen, eller hjernestammen, eller enda bedre, gjøre vesenet bevisstløst før du tar livet livet av det, gjør du selvfølgelig DET. Sjansen for å bomme på den minuskuøse hjernen, eller hjernestammen/ryggraden er i prosent mye høyere enn antall minutter du har tenkt igjennom dette. Hva skjer med høna om den litt over Ø-6mm kula bommer med nettopp 6 mm(som forøvrig er bredere enn hjernen på dyret? Tips: google "skuddskader" Eller skyt deg selv i foten, mens du prøver å ramse opp navnet på alle dyrevernorganisasjonene i norge Kakk i skallen, etterfulgt av avskjæring av hovedpulsåren er å anbefale alle empatiske mennesker.
 4. Takker! Er enig med de i kommentarfeltet. Hvorfor skulle det være en produktiv fordel med å ikke kunne voldta? UDarwinistisk.
 5. Dette er interessant! Jeg er hagefrik, og har ennå ikke funnet noen busker/blomster som hønene ikke liker å spise. Nå skal det sies at jeg er lat, og sjelden leter på andre sider en fuglepraten, men noen av oss må vel ha erfaringer rundt dette? En annen ting: Kan noen planter virke som fòr(sunt og næringsrikt)?
 6. Alle elektro-leverandører selger slikt. Jeg ville ungått Biltema:-) En røykvarsler som komuniserer med en du har inne i boligen din, er vel så effektivt.
 7. Sett bare en vanlig ventilasjonsboks nederst på veggen, og en øverst på motsatt vegg. Prøv å montere de på le-sidene, så unngår du at det blåser rett inn. Etter det kan du bare justere dem etter behov. Lykke til med nytt hus!
 8. Litt bilder og info på egenskapene ser jeg fram til. Bare navnet får meg til å ville eie dem.
 9. Arnerørvik

  Innavl

  Glemmer av og til at google finnes "line breeding poultry" resulterte i alskens herligheter
 10. Arnerørvik

  Innavl

  Ryddige plansjer. Gamle bilder fra bøker, eller har du en nettadr?
 11. Få de ned på gulvet, hvis hun er på veggen i en værpekasse. Litt oppbløtt fòr de første dagene skader ikke. Ikke ha så mange "hissige" høner i samme rom(med mindre rugehøna er øverst på rangstigen) Skader heller ikke med temp over ti grader. Ellers ordner hun fint alt dette selv. Rase?
 12. innteresant! Mix kanskje ja, la oss få vite når hun gror til.
 13. Arnerørvik

  Innavl

  Ja, honnør til alle dere som legger masse arbeid ned i å holde rasene rene og friske. Jeg synes det er veldig morsomt med rasemiks. De vokser dobbelt så fort, og legger egg ved tre-fire måneders alder. Men hvis alle ønsket å gjøre som meg......:-)
 14. Ja, med mindre hønemor er øverst på rangstigen kan det bli tøft for dem.
 15. Tran eller sanasol. ett par dråper i nebbet 5-6 ganger om dagen kan hjelpe
×
×
 • Create New...