Jump to content

Sleve

Medlemmer
 • Content Count

  130
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Sleve last won the day on January 27 2014

Sleve had the most liked content!

Community Reputation

3 Nøytral

About Sleve

 • Rank
  På vaglen
 • Birthday 02/20/1984

Profile Information

 • Kjønn
  Male
 • Bosted
  Egersund
 1. Har du lest i bruksanvisningen hva temp skal være? Det er forskjellig fra maskin til maskin, min skal være 37,5.
 2. Dette er helt ok for 3-4 høner. Hønene trenger ikke ha plussgrader gjennom vinteren, de tåler helt ned mot -20 grader. Men du må ha frostfritt vann:-). Dersom du får deg noen høner nå er jeg sikker på at du til høsten begynner å bygge ut boden din, høns er en farlig hobby der du ikke kan få nokk raser og antall. :-)
 3. Er bra fornøyd med min automatiske, ville aldri vurdert manuell. Det kan jo skyldes at jeg ikke gidder å snu egg hver dag:-) Har selv en r-com 20 maskin, har bare hatt bra resultat med den.
 4. Jeg hadde ikke vurdert annet:-) Har selv en r-com 20 maskin, denne er perfekt men jeg synes den er for liten for meg nå:-) men maskinene ordner alt:-)
 5. Ikke kjøp så liten maskin, husk at du ikke altid får like mange kyllinger som du legger egg i maskinen. Og så blir jo også ca 50% haner? Jeg hadde gått for en maskin som tar min 20 egg selv om det er bare for hobby. Du kommer til å angre hvis ikke, tro meg:-)
 6. Synes det hører passe ut:) kan jo også ta med seg egga hjem om ønskelig;)
 7. Ser de slik ut og er på høna hele tiden har jeg akkurat blitt kvitt dem. Disse er hele livsyklusen på høna. Send meg en pm dersom du lurer på noe:)
 8. Sleve

  Frontline spray

  Kanskje vi er mer utsatt her i sør:-) ellers var jeg bare maks uheldig:-(
 9. Sleve

  Frontline spray

  Takk, alt er vell og bra her. Er kvitt midden etter 3 år med små og store angrep, har prøvd alt av div medikament, også de som selges i gamebird sin nettbutikk. Jeg var så sterkt angrepet at jeg måtte ty til frontline, da er det et lite problem for meg å kaste egg i 3 uker. Når alternativet er nedslakting av alt ca 5 års arbeid. For de som har prøvd naturmedikament og fortsatt sliter med denne "northern fowl mite", er frontline siste løsning, og den funket. Leste et gammelt innlegg der en bruker hadde tatt foto av sin hønes kloakk der du kunne se hvor sterkt angrepet han var, han hadde 3 høner. Jeg har 40 fordelt på forskjellige raser.
 10. Sleve

  Frontline spray

  Fortsatt ingen som vet om tilbakeholdelsestid på bruk av dette medikament?
 11. Sleve

  Frontline spray

  Eller kanskje ikke villfuglene kommer inn til dine høner.
 12. Sleve

  Frontline spray

  Er veldig fornøyd med middelet foreløpig vil se om 14 dager om alt forsvant:-) Er veldig optimistisk denne gangen:-)
 13. Sleve

  Frontline spray

  Har du lest om denne northern fowl mite? Det er denne jeg har på mine høner. Har lest om denne selv, behandlet da med frontline sist helg. Har ikke sett noe midd siden da:-) denne midden lever hele livet på fuglen, derfor trenger du ikke behandle huset. Jeg startet denne tråden da jeg lurte på om noen viste tilbakeholdelses tid på egg etter behandling. Jeg synes det er en generell negativitet til å benytte sterke stoffer i bekjempelse av utøve på forumet her. Noen ganger når du er ekstremt anngrepet av utøy er dette den eneste utveien. Lus går å behandle med naturmidler, men midd er noe svineri.
×
×
 • Create New...