Jump to content

affe11

Medlemmer
 • Content Count

  542
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Everything posted by affe11

 1. affe11

  verper ikkje

  eg har 5 haner og 11 høner som går i eit hunsehus. dei har varme, tilgang på vatn og mat heile tida men dei verp ikkje ( har alltid verpa før) er det noe som mangler siden dei ikkje verper. foret dei får er verp 2 frå fk og dei får også sjellsang og rester frå husholdningen
 2. affe11

  utøy

  men føler at det minker på utøyet når eg begynnte med kalk
 3. affe11

  utøy

  kan utøy forsvine av seg selv vist ein har mye kalk i rommet dei går i og gjær ofte reint og passer på at det er tørt inne i hunshuset? hjelper aske fra tre mot utøy?
 4. affe11

  Albino vaktler!

  albinoer mangler bare fargeceller
 5. høyres veldigt spendene ut, men tror aldri du kommer til å få dem ut på utstildnig.
 6. dei gjer nok det når dei blir eldre
 7. ja dei blir nok for små iall fall vist det er store
 8. affe11

  Gullfasaner

  hvordan går det med deg har du bestilt egg eller kjøpt fasaner.
 9. affe11

  Gullfasaner

  http://moseplassen.com/2009/05/busker-roter-seg-selv-stiklinger-avlegger/ viktigst http://moseplassen.com/2008/05/om-ta-stiklinger-lage-flere-planter-av/
 10. affe11

  Gullfasaner

  de er giftige men hønene spiser ikkje tuja. vist du vil ha solbær i volieren kan du bare klipe av dei nye skudda i fra i fjord på ca 10 cm og sette dei i jorda mellom februar og mars og de vil spire til varen og få rot. 3 sommrer er de store nok til å ha i volieren.
 11. affe11

  Pris på rugeegg

  egentligt er det ganske dyrt oppi 15-20 kr egget. syntes pris på 5- 10 er paseligt eg. men syntes også at du skal ta ekstra betalt vist du skal sende pga mye meir må gjøres. men 15- 20 går jo heilt fint. eit egg i butiken ligg mellom 1-2 kr. samenlikner du dette med rugeegg er det ganske mye. men raser er jo vanskeligere og meir krevende enn produktsjonshøns
 12. http://www.djohansenhusdyrutstyr.no/firkantnetting-og-utstyr/plastnett noen som har erfaring med denne nettingen. det er ikkje så mye rovdyr om dagen hos meg men mink og rev kan kome om kvelden og natta. det er mest for at hønene skal få eit ingjera område. området er ca 5 mål og det vil koste mye med andre nettinger. naboen er like ved hønsehuset så de kan ikkje gå laust. men hva trur dere er det godt nok med eit slikt til ingjering.
 13. http://www.lightinthebox.com/no/wanscam-traadloes-ip-overvaaking-kamera-med-vinkel-kontroll-bevegelsesdeteksjon-nattsyn-gratis-ddns_p209046.html
 14. det finnes noen kompost baller så er tette og du kan trilte rundt i hagen.
 15. hadde ein hane med heilt rød kam og hakelapp men din var heilt svart i forhold
 16. er det noen som kan lage ein film hvordan de tar på smite middel fekk det ikkje heilt til og mange andre hadde sikkert syntes det hadde verrt greit på gamebird.no når de skulle kjøpe.
 17. kan du se på avføringen og trenger du å gi vist du ikkje ser på avføringen. sjer dette ofte med hobbyfjærfe at de får orm?
 18. affe11

  gjess på sjøen

  hvordan er det med mink. vet den kan ta kyllinger men tenkte han kansje ikkje klarte å ta gjessene. kan jo gjere inn eit området når eg ikkje er der og ta de heim om vinteren.
 19. affe11

  gjess på sjøen

  bør eg lage eit lite hus og holder de seg i nærområde vist eg er vekke 2 uker
 20. er det veldigt farligt å ette egga eller å ha dei oppi vafler mm
 21. affe11

  gjess på sjøen

  finner de mat der?
×
×
 • Create New...