Jump to content

Siss

Medlemmer
 • Content Count

  299
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Siss last won the day on August 3 2014

Siss had the most liked content!

Community Reputation

3 Nøytral

About Siss

 • Rank
  Ungfugl
 • Birthday 09/01/1960

Profile Information

 • Kjønn
  Female
 • Bosted
  Vestfold

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Siss

  Merkelig tema her !

  Ok , nei jeg har bare ikke sett det her før da.
 2. Siss

  Merkelig tema her !

  Merkelig tema her , men dette er jo det eneste "diverse" feltet . Jo jeg synes at det er rart at det er reklame for dating på fuglepraten ! Møt single kvinner osv. Dette må være noe dere har begynt med nå eller ?
 3. Hmm det var da litt rart , de skulle begynt for en god stund siden .Er de bare inne eller kan de også gå ut i hønsegård ? Tenkte på om de bare var inne og ikke fikk lys nok.
 4. Hei ! I ettermiddag så vi plutselig TO rotter inne i hønsehuset , innenfor luken . De har antagelig gått opp hønsestigen for å komme inn .De forsvant inn i veggen ved en annen luke som er stengt og vi tettet igjen . Etter to timer var de tilbake og forsvant ved inngangen inn i veggen, der tettet vi igjen nå. Hønsehuset er nytt i fjor så mange steder de kan komme seg inn er det ikke. Har noen et godt råd ? Jeg gidder ikke akkurat fore opp rotter og smitte er det vel også med de beistene . Råd mottas med takk.
 5. Ja det mener jeg også og har du klippet ned brenneslen , så kan du tørke den og gi hønene til vinteren , for det er det mye næring i.
 6. Siss

  gåsebur

  Ok . Jeg ville gitt de et hus som de kan gå inn i på vinteren .
 7. Siss

  gåsebur

  Hmm jeg skjønte ikke helt det der med 1000 liters dunk så de kan være under tak ?
 8. Hei. Jeg har en Toulose gås som er to år gammel . Han har plutselig forandret oppførsel , blitt stille , ligger mest i ro og går en del inn i huset sitt. Avføringen er det spesiell farge på , nesten irr grønn . Han spiser bare litt brød som han da bløyter opp i vann selv . Når han spiser , så henger det litt rester ut av munnen på den ene siden. Hva kan dette vær for noe , noen som vet ???
 9. Hos oss har hønene fått nytt hus tre ganger og det har gått superfint !
 10. Hvis de har liten plass er det vel lettere at det blir litt krangel tenker jeg . De bør ha litt god plass . Jeg ville snakket hardt til hanen og kanskje løftet han opp samtidig , hvis du får til det. Kan jo hende dette gir seg litt etter hvert .
 11. Siss

  verper ikkje

  Ja jeg tenkte også på det med at de må ha lys for å verpe egg . Mine høner er over tre år og legger egg som bare det. Jeg er mer redd for at de skal gå i eggstopp, for min erfaring er at de da har lett for å bli syke og dø.
 12. Ja , men jeg synes det er bra at hønene har litt varme også , ikke bare vannet.
 13. Ja jeg tenker på at du vel skal ha en varmelampe til hønene også , da bør det vel være høyere .
 14. Siss

  eggløs!! :(

  Hønene mine er tre år og legger egg så det suser !!! Noen av de mistet fjær og jeg trodde det var årsaken til at det ikke var egg en stund , men jeg vet hva årsaken var i dette tilfellet . De hadde ikke nok lys . Nå har de lys på fra tidlig morgen til sent på kveld og legger egg som aldri før.
 15. Jeg pleier å sette baljen med sand på badegulvet med varmekabler og vende litt på den av og til , så tørker den . Ja sanden må være helt tørr.
×
×
 • Create New...