Jump to content

Joey

Medlemmer
 • Content Count

  67
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Nøytral

About Joey

 • Rank
  Kylling
 • Birthday 01/01/1

Profile Information

 • Kjønn
  Not Telling

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hei Min erfaring er at rapphøns tåler fuktig grunn veldig dårlig, generelt hele året. Så jeg fant ut at de må være under heltak med plankegrunn i hele buret. Mvh Jo
 2. Hei Har hatt den rasen, og det er veldig forskjell på hønene, og de legger mye periodevis, med 5 egg i uka, til å roe ned med 2 egg i uka. Så det er forskjell fra høne til høne. Flott rase som nesten ikke kan kalles dverg. er noen tøffinger i det hele tatt, hos meg hakka de ihjel mus og frosk faktisk:) Gi dem mais og paprika og meitemark:) Gir gule fine plommer og jeg trur de legger mer egg da også
 3. Joey

  farger??

  Avl på hollandsk dverg i forskjellige farger??? Bør man ha farger for seg selv, eller blir noen farger dominante???
 4. sånn er det å være senil og håpløs
 5. Da kan det hende jeg har finni rett person:)
 6. Beklager.... Det var et hastig og ubetenksomt innlegg fra meg!! Tenkte ikke over at sånt var så hemmelig!! Skal ikke gjenta seg.... Og til Tormod sitt forsvar, så ba jeg om pris i åpent forum, men er vel kanskje at de oppdrettere som er her er så erfarne at de svarer meg på PM???
 7. Det var interessant..... Pris på disse???
 8. Ja, den kjenner jeg til, prøvde med maskin her for ikke lenge siden, men ingen egg var frødde.... Har bare 1.1 jeg, men ønsker meg en flokk på 15-20 i og med klekk prosenten er så lav... Hvor har du kjøpt dine???
 9. Er det noen som oppdretter rasen Bantam her???
 10. Er det noen som oppdretter rasen Sebright her???
 11. Da jeg hadde New Hampshiredverg, syntes jeg dette var en veldig kaotisk rase, de var høyt og lavt i hønshuset når jeg kom inn... Men det er nå min mening da, kan jo være at andre har andre erfaringer.
 12. De ser jo utrolig fine ut:)
 13. Joey

  Seabright

  håper ikke ditt innlegg skremte Oskar
×
×
 • Create New...