Jump to content

aurora sophie

Medlemmer
 • Content Count

  119
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Nøytral

About aurora sophie

 • Rank
  På vaglen
 • Birthday 01/01/1

Profile Information

 • Kjønn
  Not Telling
 1. Hei! Jeg syns det går bra, begynner å skjønne ting nå og ser at hønene ikke føler tilknytning til noen spesielle kyllinger og egg, men at det mer er tilfeldig det hele. Jeg tok etter råd egg og kyllinger fra de andre nå og lot en høne overta, det ble vellykket og de andre kastet jeg ut av hønsehuset. De gikk litt frem og tilbake, men nå er de i full gang med å gå rundt, å grave i jorden og holde på med sitt og kyllinger og egg virker glemt. Takk for alle råd, det kommer godt med.
 2. Hei! Takk for svar. Det er fortsatt bare en kylling hos hver sin høne.
 3. Hei! Takk for svar. Det har gått bra så langt, de er sammen alle. De kryper under sine mammaer og de virker være godt beskyttet der nå, Prøvde å dele huset i går med netting, men da jeg kom i dag var den ene hanen på gal side og kom seg ikke tilbake, så jeg fjernet da det hele. Takk for hjelp og svar
 4. Hei! Høyet i verpekassene er fuktig syns jeg, kan jeg løfte opp hønene som ruger og har fått klekket noen egg, bytte høy og flis under dem og legge dem tilbake. De virker veldig rolige, men jeg vet jo ikke hvis jeg flytter høne og egg og kylling om jeg ødelegger noe. Glad for svar, er så usikker med nye kyllinger og redd for å gjøre noe feil Aurora Sophie
 5. Hei! Takk for svar. Oi, men jeg vet jammen ikke hvor jeg skal ha dem da? Må ta dem inn da i huset mitt, både mor og kylling og egg som ikke er utklekket? De er nemlig i dukkestuen og det er ikke lett å dele dette. Det ser ut som det går bra med de andre, men kan plutselig hanene hakke på de små? Jeg har 3 haner der, samt 6 høner, nå tuger 4 av dem på egg,og 2 er klekket i natt. Bør jeg flytte mot og egg og kyllinger inn i mitt hus? Aurora Sophie
 6. Hei! 4 av mine høner begynte plutselig å ruge, de ruger og ruger og jeg har vært litt bekymret for når de spiser og drikker, for jeg ser dem bare liggende i kassene. Men i natt er det kommet 2 kyllinger ut fra hvert sitt egg hos hver sin høne, de er så søte. Men jeg lurer så veldig på, hva gjør jeg nå? ja for kanten på kassene er så høye at de ikke kommer ut, når hønemor går ut for å spise, skal jeg da sette et fat med mat og drikke inni hver av kassene? Og når blir de så store at de greier å hoppe ca 15 cm opp på en kant og ned på gulvet for å gå ut å spise med sin mor. Jeg vet liksom ikke hvordan dette fungerer da det er første gang jeg ser så nyklekkede kyllinger, men de ser helt fine ut og forsvinner fort under sin mor,men den ene lot meg løfte den litt og hønemor så helt komfortabel ut før den forsvant under henne og til de andre eggene. Håper noen kan gi meg svar på dette fort. Aurora Sophie
 7. Hei! Tusen takk, men hvis jeg stenger av hvordan vet jeg om de vil ut? Eller kanskje de bare vil ligge er og ruge helet tiden, jeg prøver å stenge av nå. Takk.
 8. Hei! Jeg var inne og sjekket den ene som jeg syns var slapp, men jeg tok feil, hun skrek høyt , men hun vil ikke flytte seg. Bør jeg legge litt frø og vann ved henne, slik at hun slipper å forlate rugeplassen sin. De har ikke faste plasser ser det ut som og hanene mine er ganske bråkete, de legger seg gjerne selv i rugakassene, tror jeg burde hatt bar en hane.
 9. Hei! Jeg har registrert nå at to sorte høner bare ligger i rugekassene, jeg ser ikke at de flytter seg og spiser. Er de redd at noen skal komme å ta eggene? En dag så jeg den ene hønen på vei ut, men da hang et egg fast under henne da det hadde knust. De andre løp etter henne og det ble et styr, men så falt egget av etter hvert og da var alt greit, de spiste egget. Men ellers er det ingen som spiser egg i hønsehuset, men når egget knuste var de altså raske til å spise det. Nå lurer jeg på om jeg må mate disse to hønene, den ene syns jeg virker slapp, men hun ligger altså på egg, men knuser eggene av og til når de ruger? Hilsen Aurora Sophie
 10. Hei! Nei jeg har ingen som kan hjelpe meg og jeg har det ikke bra med dette. I tillegg er jeg vegetarianer og har et ekstremt forhold til drap på dyr, som jo er blitt litt bedre med årene, men dog, det blir mye følelser. Jeg skal tenke på hva jeg skal gjøre i dag. Takk for alle svar. Heldigvis reiser min mann, så får jeg fred for han i vertfall Vet ikke om jeg kunne reist til hun jeg kjøpte han av, hun kan dette, hun spiser sine haner, det sa hun. Jeg skjønner og ser at han har det forferdelig sikkert selv om han ikke kommer med lyder.
 11. Hei! Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Jeg klarer det ikke og nå er det en isfront mellom min mann og meg, da han mener jeg kommanderer og må lære meg å være diplomatisk. Jeg har aldri vært diplomatisk og kommer ikke til å bli det heller. Men derfor tror jeg at jeg må ringe dyrlegen i morgen og få gitt han en sprøyte, dette hadde jeg aldri tenkt på før jeg fikk meg høner og haner. Jeg er så lei meg, at jeg kunne drept min mann, det er en annen sak.
 12. Hei! Okey, Han nesten bare ligger her nå, drikker litt inni mellom, det er alt, bør jeg avlive han, har han smerter? Hvordan avlive han? Jeg klarer det ikke, men min mann sier han kan slå han i hodet. Uff. Han har vist sett det gjort. Uff, jeg bare er så lei meg. Blir det vondt for han om vi begynner å presse han på magen? Holder han opp ned?
 13. Glemte Problemet med veterinær er at alle sier vi kan ingen ting om fjørkre. Hva gjør man da?
 14. Hei! Takk for svar. Jeg fikk i han litt mer vann i går kveld, men sur kro? Hva er det? Jeg vil så gjerne få han frisk, han er den jeg liker best, sikkert fordi han alltid har vært litt annerledes. Jeg har litt antibiotika til min sønn stående, kan jeg gi han litt av dette, jeg tenker hvis det er en enkel infeksjonssykdom? Jeg er så skikkelig fortvilt, han prøvde og spise noen undulatfrø i går også.
 15. Hei! En av hanene som alltid har vært litt rar er blitt kjempesyk, jeg har tatt han inn for to dager siden, han vil knapt spise eller drikke, og jeg vet ikke hva som er galt. Alle de andre er friske. Han har alltid vært litt rar, lagt seg ned for å sove både her og der ute i hagen men så fort virket han pigg og glad. Men fordi han er blek, har jeg gitt han litt ekstra, men nå ble han altså kjempesyk. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Det lukter ikke bra her. Han prøvde nå å drikke litt vann, prøvd å gi han egg, mykt brød, kokt ris, undulatfrø, brødsmuler, appelsin og eple, Hva skal jeg gjøre? Fortvilt.
×
×
 • Create New...