Jump to content

snekje

Medlemmer
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Nøytral

About snekje

 • Rank
  Nyklekt
 • Birthday January 1

Profile Information

 • Kjønn
  Female
 • Bosted
  Skarset
 • Interesser
  www.frkpeckelgjelsvik.blogspot.com

  Moskusender & Eggmaling :)
 1. har ikke hatt høns før, kun ender, men den kjentes helt normal ut selv om ikke veldig feit?
 2. Fant en av perlehønene død i gården i dag, har mat, vann, ly, tørt hus og har trivdes godt. Spretten, aktiv og har trivdes godt, ingen tegn til svakhet. Noen tips om hva som kan forårsake plutselig krepering?
 3. Hei, noen som har inspill på hva dere mener er en ok pris for en renraset løpeand? Jeg har trolig underpriset meg på de jeg har solgt selv, men er nå ute etter en andrikk og syns 600 kr for en slik er veldig dyrt. Formeninger om hva som er en real markedspris på hunn/andrikk?
 4. Flotte moskusandrikker til salgs, nær Molde:)

 5. Flotte moskusandrikker til salgs, nær Molde:)

 6. Flotte moskusandrikker til salgs, nær Molde:)

 7. Flotte moskusandrikker til salgs, nær Molde:)

 8. Ring dyrlegen, jeg har også fått en tube mot øyebetennelse som man skal dryppe på øyet som har hjulpet godt og kjapt. Om ikke det virker må du få sjekket om det kan ha noe virus.
 9. Hei, er litt usikker, ble veldig kalt her nå, vært rundt 0 grader, så vanskelig å vite om de har frosset eller ei, vet ikke hvor mye de tåler? De er jo hele, og ligger i kasser , men kanskje litt ekstra pes for andemor å bruke energi på ruging når det er såpass kjølig også?
 10. Hei, noen som har kunnskap om hvor varm det må være i luften før egg som bli lagt "ute" kan ruges på? Har tatt fra de egg hele vinteren, men nå har de lyst til å ruge, men vet ikke om det er for kalt i været til at eggene er ok mens anden samler opp til ruging?
 11. Hei, mine fikk jeg tam med å håndfore de, så "la" jeg de i andehuset hver kjveld, og de ble raskt vant til å gjetes inn og går ofte inn selv også. mine ender får pellets (kromat egg etc), solsikkefrø (får kjøpt store sekker på felleskjøpet) og frukt /grønnsaker om vinteren. moskuser elsker å spise snegler, mark etc også, og er glad i ugress. Jeg har i hvert fall lest at fugler ikke skal fores med brød, da næringsverdien er liten. 8 de behøver vitaminer, mineraler, proteiner og fett) gi de gjerne litt skjellsand også de elsker å bade, men behøver ikke veldig dypt vann, viktigste er at de har ti
 12. Hei, takk for svar, skal få tatt noen bilder i dag. De er uansett utrolig flotte og vennlige, koser seg i ny andedam og er kompis med alle moskusendene, om det kun er andrikker får jeg skaffet meg noen hunner også etterhvert:)
 13. Har moskusender fra før, fikk tre løpeender også i dag. Ikke hatt denne rasen før, er det noen som kan hjelpe meg å finne ut hvilket kjønn de er? e har alle tre krøll på sterten, fant noen stder på nettet info om at kun hannene hadde det? Jeg er selvfølgelig ineressert i egg, så det hadde vært flott å finne ut om det er tre hanner eller tre hunner jeg har, eller om de kan være så like at det kan være både og?
 14. Hei, de bør ha fred når de ruger. de kan nok ruge ute, men jorden stjeler mye varme, så kanskje sette ut noen lave kasser etc, mine bruker i hvert fall sånt som står omkring. Mine er inne i hus om natten (åpen dør, går ut når de vil), og har hatt de inne om natten om vinteren. har hatt på varmelampe, men de liker den ikke om det ikke er veldig kaldt. dette er ender som fint går ute i ti minusgrader. for å legge mye egg må de ha riktig kost, de trenegr fett og proteiner. gir mine hønsepellets i tillegg til de de spiser ute av gress, snegler etc, og solsikkefrø, spesielt på vinteren. Mine legger
 15. hei, takk for svar. hun har ruget ut et vellykket kull før, så jeg greier heller ikke å finne ut hva som gjør dette. Jeg skal ta fra henne resten av eggene i morgen, nå har det gått så lang tid at jeg er sikker på det ikke blir noe. De legger jo egg hele vinteren også, gjør dine det? men skal plukke eggene tenkte jeg, så hunnene får hvile seg ut og spare krefter i vinteren. Har lest om moskusender at de er veldig produktive, og at de kan få frem opp til tre kull på en sesong. er ikke kaldere her nå enn det var i mai da hun ruget frem kull nr 1, så syns dette er snooodig!
×
×
 • Create New...