Jump to content

admin

Administrator
 • Content Count

  5,216
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  107

admin last won the day on September 3

admin had the most liked content!

Community Reputation

178 Glimrende

About admin

 • Rank
  Prydfugl
 • Birthday June 10

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.prydfugler.no

Profile Information

 • Kjønn
  Male
 • Bosted
  Selbu

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hei, Du kan jo bruke keramiske varmepærer, de avgir ikke lys, kun varme. De finnes i flere størrelser, se her: Avem.no
 2. Hei, Dette ser ut som en blandingsrase. Litt vanskelig å si hvilke raser den er et resultat av. Men mulig den blant annet har gener fra dvergkochin.
 3. Det er nok flere å velge i der. Selv har jeg wyandotter som favoritter. Flotte å se på, rolig rase, og egg med ekstra stor eggeplomme i forhold til andre egg. https://www.prydfugler.no/faktaark/prydhons/60-wyandotter.html
 4. Jo, det kan se ut som den til venstre på det øverste bildet er en hane, og den andre ei høne.
 5. admin

  Trøtt ugle

  Det ser ut til å være en hornugle.
 6. Hei, dette var veldig synd. Det høres ut som de har blitt sjuke av noe som tydeligvis er smittsomt. Kan de ha fått i seg noe gjennom foret? Hva slags mat har de fått? Det høres merkelig ut at de blir så sjuke rett over natten at de dør uten at de er noen symptomer dagen før.
 7. Det tror jeg de gjør. Etter det jeg har hørt så er forskjellen på de at de brune er litt roligere, ikke så skvetne som de hvite.
 8. admin

  Første året

  Velkommen til Fuglepraten Norskie. Og takk for fine bilder. Med et lite småbruk er utgangspunktet veldig bra for å satse på hobbyhøns, både til egen hygge og som en attåtnæring med levering av egg til nærmiljøet. 🙂 🐓
 9. Bildet er lagt inn i innlegget nå.
 10. Det stemmer ikke. Høns er høns, uansett hvilken rase de er. De stammer alle fra jungelhøna, gallus gallus. Disse hønsene er jo nettopp avlet fram gjennom krysninger med flere raser høns for å skape en rase som legger mye egg.
 11. Det går ikke an å redigere innlegg så lenge etterpå, årsaken er i tilfeller der det er mange svar under det første innlegget så blir de uten mening dersom det første innlegget redigeres. Men innlegg kan slettes ved å kontakte admin.
 12. Det høres ut som det er en flokk med høns som har det veldig bra. 😊
 13. Det høres ut som de får det de trenger. Det er greit å gi litt annet fôr i tillegg til verp 2, det inneholder litt mere kalsium enn vanlige hobbyhøns trenger. Egentlig er det ikke behov for skjellsand i tillegg, men de tar den ikke dersom de ikke trenger den. Sånn sett kan den gjerne være tilgjengelig. Å benytte alt det flotte grønforet som ennå er tilgjengelig ute er veldig bra. 👍
 14. Velkommen til Fuglepraten, og takk for fine bilder av Brahma. 😊
 15. Hei, den kan godt være i maskinen et døgn eller så. Det er viktig at den er tørr før den tas ut. Det er ikke noe problem om den piper, den har det best i rugemaskinen selv om det kan synes som den har liten plass.
×
×
 • Create New...