Jump to content

admin

Administrator
 • Posts

  5,299
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  109

admin last won the day on March 8

admin had the most liked content!

About admin

 • Birthday June 10

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.prydfugler.no

Profile Information

 • Kjønn
  Male
 • Bosted
  Snillfjord

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

admin's Achievements

 1. admin

  Hjemmelaget fôr

  Jo, det kan man i utgangspunktet. Legger de masse egg kan det være behov for å gi de skjellsand/grit i tillegg. Det bør du egentlig gjøre også, de bruker stein i kråsen til å knuse/bearbeide frøene.
 2. Ja, det kan man. Høns kan spise mye forskjellig.
 3. Hei, det er veldig vanskelig å si hva som er årsaken til dette. En ser det gjerne på fargen på kammen om den er i god form eller ikke. Er den blek er den ikke helt i form. Det kan være alt fra vitaminmangel til en sykdom. Har du tilgang på grønt gras, som løvetann og annet grønt kan du prøve det.
 4. admin

  Høns

  Er det stor silke så ville ikke jeg hatt de sammen. Den er mye større enn dverg kochin.
 5. admin

  Kråke

  Kråker er jo veldig intelligente fugler. De kan lære det mest utrolige. De blir veldig tamme når de handmates fra de er unge. Når våren kommer og den slippes i de fri vil den nok holde seg i nærheten av dere en stund likevel.
 6. Jo, det kan de sannsynligvis. Grønne blader er næringsrikt og populært for høns.
 7. admin

  Kosete høner?

  Ja, det er nok derfor. De gjør seg klar til parring.
 8. Hei, Vet ikke om noe sånne finnes. Det måtte da kanskje i tilfelle være norsk kvit gås. De er nesten som vakthunder mot inntrengere.
 9. Det er vanskelig å si om de vil endre denne adferden når de blir eldre. Men dette er først og fremst relatert til våren og sommeren. Når dagene blir kortere med mindre lys som fremmer parringslysten vil de nok bli roligere. Men husk at det at de har kraftige drifter også betyr at de har gode evner når det kommer til befruktning. Virile ender og høns kan selvsagt være plagsomme, men de er viktige med tanke på avl.
 10. Hei, vaktler trenger ikke ekstra varme. De er veldig hardføre. De trenger egentlig heller ikke et isolert innerom. Men det er greit med et leskjul for kald vind på vinteren. Uteområdet skal ikke ha ekstra varme, de får det bedre helsemessig uten det. På vinteren utvikler de en solid fjærdrakt som isolerer mot kulde.
 11. Hei, Det tar ikke så mange dager etter at et egg blir ruget på før det begynner å utvikle seg til en kylling. I Asia selges det kokte egg med fullt utviklede kyllinger i, så det blir et spørsmål om når en synes at nok er nok... Her er et bilde av et egg som har blitt ruget på i seks dager, se vedlegg. Se mere her: https://www.prydfugler.no/artikler/rugingen/112-fra-egg-til-kylling.html
 12. admin

  Dvergvaktel

  Er det kinesiske dvergvaktler så er de ikke til noe særlig mere enn "kjæledyr" nei. Det i motsetning til eurovaktler som også brukes til både eggproduksjon og kjøttproduksjon.
 13. admin

  Fasan typer

  Det ligner på enten diamantfasan eller gullfasan. Det øverste bildet virker å være en blanding av noe annet? Har du kjøpt egg du har klekt, eller har du kjøpt de sånn?
 14. Pris og kvalitet henger sammen. Du kan få billige rugemaskiner produsert i Kina, men da får du også rugemaskin med veldig dårlig klekkeresultat. Flere av de er også testet av engelske BBC og funnet brannfarlige. Den på bildet er en god rugemaskin.
 15. Anbefaler å handle fra norske butikker.
×
×
 • Create New...