Jump to content

jojo

Medlemmer
 • Content Count

  99
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

jojo last won the day on December 13 2011

jojo had the most liked content!

Community Reputation

3 Nøytral

About jojo

 • Rank
  På vaglen
 • Birthday 04/09/1978

Profile Information

 • Kjønn
  Female
 1. jojo

  Hjelp!

  Takk for svar! Nå har jeg vært ute og kikket på hønsa. Kan ikke finne noen ting, så de er i hvert fall ikke lette og se! Hadde akkurat satt ut noen kyllinger ut i hønsehuset ( i egen avdeling) men tok de kjapt inn i hus igjen nå. Så håper ikke de har fått noe på seg! Leser så mye forskjellig, men hva er oppskriften nå? Vil bruke det som er mest miljøvennlig.
 2. jojo

  Hjelp!

  Har vært endel inni hønsehuset i dag, og nå har jeg oppdaget to små kryp på meg selv. De er bittesmå, gjennomsiktige, kanskje litt grønnskjær. Ser ikke så avlange ut, men heller ikke runde. Og det ser ut som de har 6 bein og to følehorn. De er knøttsmå, så mulig jeg ser feil. De har ikke vinger, og kryper (ikke hopper).Det var sånn jeg oppdaget de på hånden. Det kilte. De minner meg om lusene rosene får, men mye mindre. Nå har jeg lest mange innlegg her inne, og mange beskriver lusen som brun, men kan den være lyse grønn også? De ligner ikke på sånne lus mennesker får! Hva har jeg? Skal selvfølgelig se nærmere på hønene.
 3. Nå ser det ut til at den har kvikknet veldig til! Trengte nok litt mat ja Godt med et forum som dette! Er så vanskelig når man leser så mye forskjellig rundt om. Takk for hjelpen! :-D
 4. Den som kom først ut av egget i går ca kl 12, virker nå litt slappere enn de andre. Den var helt klart den mest livlige i går. Er det noe spesielt jeg bør gjøre? Tips? Nå har den vann og sand, og jeg ga den nå litt undulatfrø. Er det for tidlig å gi det? Følte jeg måtte gi den noe siden den virker svak. Tenkte å koke eggeplomme å gi nå? Har lest at de bør vente 2 døgn før de får mat (vann?), men når de blir slappe er det vel greit at de får i seg noe? Takker for svar!
 5. I dag kom alle tre til verden! Friske og raske ser det ut som ;-) Ligger fortsatt i rugemaskinen for tørking. Den første kom ca kl 12, og den siste ca kl 5, lurer på om jeg skal ta dem ut i kveld eller la dem være inni maskinen til i morgen?
 6. Takk! Da lar jeg være å fylle på. Lyste med en lommelykt, og ser ut som det er littegran vann igjen :-)
 7. Takk takk! Ja is i magen ;-) Jeg fylte på med så mye vann det stod i bruksanvisningen for to dager siden, men klarer ikke se hvor mye det er igjen nå. Er det best å åpne og fylle på mer, eller best å holde det helt lukket? Kan jo være det ligger litt vann i bunn, bare at det er vanskelig å se...
 8. 21 døgn kl 12 i dag, og to egg har fått et lite hull. Har 3 egg :-) de siste timene er det kun det ene egget som det piper fra og vugger. Håper de to andre sover og ikke har dødd.... Håper så veldig at de kommer i kveld og ikke i natt. Vil så gjerne få det med meg :-) Er det vanlig at eggene plutselig blir helt stille i mange timer?
 9. Aha da fant jeg den engelske bruksanvisningen, og der stod det alt! :-D
 10. Kan ikke se noe om cooling i bruksanvisningen :-/
 11. Nå er det 3 dager igjen til min første klekking i maskin, og det er tydelig liv i eggene :-) Jeg har Brinsea mini advance. Og det står i bruksanvisningen at jeg må slå av vendig av eggene to dager før, så dette går ikke automatisk? Også lurer jeg på om cooling slår seg av automatisk? Noen som har denne maskinen som vet dette sikkert? :-)
 12. Nå er det 3 dager igjen til min første klekking i maskin, og det er tydelig liv i eggene :-) Jeg har Brinsea mini advance. Og det står i bruksanvisningen at jeg må slå av vendig av eggene to dager før, så dette går ikke automatisk? Også lurer jeg på om cooling slår seg av automatisk? Noen som har denne maskinen som vet dette sikkert? :-)
 13. jojo

  Cooling

  Det er en Brinsea mini advance. Jeg regner med den gjør jobben selv ved å skru seg av, om den skal av da. Satser på det ;-) Takk for svar :-)
 14. jojo

  Cooling

  Og da steg temp igjen :-) Da var det vel bare cooling da! Skal dette også skje nærmere klekking? Bør jeg stille om? (det er hønseegg).
×
×
 • Create New...