Jump to content

finna

Medlemmer
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

finna last won the day on June 28 2014

finna had the most liked content!

Community Reputation

1 Nøytral

About finna

 • Rank
  Nyklekt
 • Birthday 01/01/1

Profile Information

 • Kjønn
  Not Telling

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. vet ikke kjønn enda skla se om det blir noe bilder når jeg får de ut.
 2. de lever enda å begynner å bli klare for ute buret.
 3. Hei igjen hadde fått tak i 7 orrfugl egge så var lit nervøs når det er så vansklig å ruge de i maskin. Resultatet blei 6 av 7 så er ikke så misfonøyd med det.
 4. Takker for svar. Er det noen som vet hvorfor det ikke lar seg gjøre å klekke maskin? Er det noen som driver med sånne fugler leger?
 5. Har lest litt rundt på nett om hold av våre norske hønsefugl og ser at en del folk skriver de ikke lar seg gjøre å ruge i maskin eller de får veldig dårlige resultater. Er det noen her som har noe erfaring med dette eller noe informasjon som de vil dele med meg? Hvis det er noen her som har avlet noen av våre norske arter hadde jeg også satt pris på litt egne erfaringer rundt hold og oppsett.
 6. finna

  befruktet egg

  takker for svar
 7. hvor lenge er eggene til fasanhøna befruktet etter at hanen er fjernet? På forhånd takk for svar.
 8. takker igjnn for svar men har noen spørsmål til, rundt dette med "lokalitets" dyr. lurer litt på om det finnes en liste med bilder og info om de forsjellige lokalitetene? Har surfet litt på nett men finner lite. hvis noen vet om en side hvor man kan lese litt hadde det vært fint.
 9. Takker for svar her sto det mye nyttig. Kan du ha flere haner i samme bur under leks tiden blir det ikke mye slosing mellom hanene da? Plokker du 6 til 12 egg i året på en høne det syntes jeg hørtes lite ut. Snakket med en som mente han plukket 70 til 90 egg per høne vært år har også lest att det varierer en del på mengden egg fra linje til linje. Leste et sted at en fasan høne kan produsere fra 20 til 120 egg i åre komm bare veldig an på linjene du hadde. Tittet lit på hjemmesiden din veldig fin side med mye bra lesestoff og bilder. Så også på bildene dine at du hadde emgelsk grøn fasan og en annen hane med veldig liten ring runt halsen er dette en egen underart eller bare et hybrid? Takker i gjen for svar.
 10. Jeg har noen spørsmål om hold og oppdret av jaktfasan/ringfasan. hvor mange høner har dere tilsammen med hanen? Har hørt alt fra 3 til 4 og 10 til 12? hvor stor voliære bruker dere til avelsdyra? hvor mange egg kan du vente fra en høne i løpet av året hvis du samler inn hele tiden? bytter dere hane i avelsbura innimellom for å få bedre frøing? hvordan oppbevarer dere egg som skal ruges? hvor mange dager, hvilken tempratur, snus de daglig, hvilken vei skal de ligge? På forhånd takk
×
×
 • Create New...