Jump to content

Zromerz

Medlemmer
 • Content Count

  56
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Nøytral

About Zromerz

 • Rank
  Kylling
 • Birthday 05/23/1990

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.facebook.com/pages/H%C3%B8nsehagen/153201898078770

Profile Information

 • Kjønn
  Male
 • Bosted
  Karmøy
 • Interesser
  Opphengt i dverg !

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hev netopp ein 2 uker gammel kylling under klukkhøna som ligger på 5 egg som skal klekke i morgen. Hun hakket litt på den før hun forsto tegninga og la den under vingen. Denne høna er na mor til en 2 månder gammel sultan, en 2 uker gammel antwerp å en dagsgammel dk
 2. Zromerz

  Mile Fleur

  http://www.safari.til1000.net/honer/fotbefj.htm har flere bilder av Sitron Porselen.
 3. DK høna la seg klukk for 12 dager siden, og siden det har vært 0 befruktning på eggene dems så tenkte jeg at jeg skulle kjøpe noen rugeegg men de ble aldri.. Så i dag skulle jeg ut å avklukke henne, lyste de 6 eggene hun lå på bare for sikkerhets skyld. alle var befruktet : D

  1. Zromerz

   Zromerz

   Får håpe klukkhøna holder ut, så hun hadde adoptert Sultan "kyllingen" som nesten er samme størrelse som henne : p

 4. Zromerz

  Mile Fleur

  Innteresant, Jeg har planer om og anskaffe en trio med gull sort porselen og en med isabella porselen men jeg har ikke nok avdelinger til og holde dem avskilt. men da kan jeg la dem gå sammen uten å beskymre meg for at de blir fargemixer:) Da var de bare og spore opp noen høner og haner da.. Er jo det vanskligste med hele hobbyen
 5. Zromerz

  Mile Fleur

  Hei! Bare et kjapt spørsmål som har plagt meg litt de siste dagene. Siden Gull sort/porselenfargede foreldre kan få isabella kyllinger vil det da si at vist jeg har ein gull sort porselen hane å kun isabella høner så vil kyllingene enten bli RENE Gull sort/porselen eller RENE Isabella porselen? Blir ikke dette kyllinger med farge mix av Isabella å Gull sort?
 6. Kromat egg 110, skjellsand og matrester Mais 1 gang i uken så alle hønene gleder seg til hvær fredag Vet at det er kalk i Kromat men føler ikke det er nok
 7. Dette er verdier jeg har ruget ut med før og det har godt bra, men jeg var bortreist i 3 døgn da de plutslig var 20-24 grader ute, men når jeg kom hjem så var maskinen fortsatt stabil. Frykter at den har hatt ustabil temperatur når jeg var bortreist men siden det ble kaldere dagen før jeg kom hjem så har den kansje stablisert seg. Jeg har en motorruger med vifte og jeg følgte de verdiene som sto i bruksanvisningen.. 99.5-100.5 farenheit. Dette var leit men jeg får holde øye med om noen selger livdyr av de rasene jeg ønsker og ta en pause fra ruginig til neste vår Skal prøve en gang til med mine egne høns, da dette var postegg.
 8. Da var rugingen "over" det er dag 22 og jeg tok et par stikk prøver av egga som ikke hadde klekt. Jeg begynte med 40 egg fjernet 15 av dem som ikke var befruktet, alle andre egg har det vært liv i og har sett helt fine ut.. men så begynte klekkingen og nærme seg.. dag 19 kom en kylling som var frisk og rask, så jeg tenkte at dette kommer til å bli en bra klekking! Men så kom dag 20,21 og nå er det altså 22.. ingen andre har klekket, pepet eller lagt hull.. Så jeg tok ut 2 egg av hver rase (Sultan, Antwerper, Isbar, Silke og DK) og tok fram kniven.. Alle fostrene var komt i samme stadie.. Ingen hadde utviklet øyne og plommen var stor.. Temperaturen har hvert stabil og fukt har har vært 35-45% og 79-85% siden dag 18.,. Hva kan ha skjedd? Dette var den siste kjangsen for meg til og få kyllinger dette året..
 9. Takk! Nå er den så ren å pen, Kritt hvit og mye mer "fluffy" enn den var da den var full i dritt Fungerte virkelig godt!
 10. 6 fugler pr kvm?! Hehe, jeg reknet ut 2 fugler pr kvm, har plutslig god plass nå
 11. Hei hei, Prøvte å flytte ut en 1 måned gammel sultan kylling for noen dager siden, men de gikk ikke som forventet den ble utstøtt av de andre hønsa og jaget rundt, ser ut som om den har tilbringet natten på skitebrettet på en skiklig bløt bæsj.. Den er blitt gul nå i stede for hvit.. hehe. Den bor nå inne men har ikke blitt ren i det hele tatt og jeg er skeptisk på å vaske den siden den har så stive fjær.. Prøvt å tøket den med en klut med litt lunket vann på men de hjalp minimalt. Noen tips og/eller framgangs måte? Finnest det noen form for såpe? Det sitter virklig godt inni fjæra. Over på noe helt annet: Har 40 egg som er klar for lysing, noen er møke grønne å ganske vansklige men jeg får det til, men hvor lenge kan eggene ligge uten varme? Har en todelt maskin som krever at jeg tar av hele toppen hvær gang jeg skal gjøre noe.
 12. Hvordan skal jeg gå fram når jeg skal lyse 40 egg? :| Noen av dem er grønne og veldig vannsklige å lyse..

  1. admin

   admin

   Prøv med et innlegg i forumet Zromerz.

 13. Rugemaskinen er på igjen! Isbar, Stor Sølvfarget Silke, Svar DK, Sultan og Antwerpener Skjegghøns er den fult opp med denne gang :)

 14. 7 av 15 kyllinger klekket ut av eggene med hønselammelse(?) Alle var hværtfall i spagatt og døde etter noen døgn.. Uff uff.

  1. Prisilla

   Prisilla

   Ingen kyllingar vert fødd med hønelammelse :)sjekk bloggen min Zromerz der kan du lese om korleis du kan berge slike kyllingar :)

 15. Zromerz

  RIP Norris

  En av de tungeste dagene noen sinne etter at vi kjøpte dette huse.. Liten møkka hund hadde slitt seg et godt stykke i fra der vi bor.. Hønsene var i bure men døra var ikke låst. Jeg går tur med min egen hund. Kommer hjem etter 30 min.. Kjæle hanen min som galte for første gang i foregårs er det første jeg ser, innvoller, fjær over hele parkerings plassen.. Så ser jeg de to FINE hønene mine i akuratt samme situasjon og så 4 av 5 silke kyllinger alle DØDE helt i biter.. Værste jeg har sett noen gang. Den hanen var mær enn ei en vanlig hane, håndmatet levt i stuen halve live. Tok han fortsatt inn for å kose og bare ligge på benken oppå fange mitt. RIP Norris Hunde eieren er funnet men hunden er borte vekk... Pengene fra erstattninga kan ikke fjerne minnene mine. Eieren derimot han var grei, meget lei seg og ønsket virklig ikke at dette hadde sjedd.. Har hværtfall minnene og bildene. Det første jeg ser når jeg sjekker http://www.safari.til1000.net/index.html er jo han Nei dette var TUNGT.. Update: Hunden er nå funnet..
×
×
 • Create New...