Jump to content

fransine

Medlemmer
 • Content Count

  224
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Nøytral

About fransine

 • Rank
  På vaglen
 • Birthday 01/01/1

Profile Information

 • Kjønn
  Not Telling

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kan jeg gi hønene kokt søtpotet? (den heter ipomoea batatas og er ikke en solanum og ikke noen ordentlig potet) takke meg til vanlig potet... søtpoteten falt ikke i smak hos oss.
 2. kan det ha noe med hønserasen å gjøre. her er det veldig forskjell fra høne til høne på gulfarven i allefall. er en som legger store kremfarvede egg med mye gulere plommer enn de andre.
 3. nei hun er helt sluttet å være i kassen. sikkert tre uker siden hun var der sist. kan det være fordi de er et "ensomt" par?
 4. jeg har ett par undulater jeg. hadde vært litt arti om de kunne legge egg og ruge ut noen unger tenker jeg. men det tenker visst ikke undulatene jeg skjønner ikke helt hva det er de mangler siden de ikke vil. de har et ganske stort bur synes jeg(1,20x1x1,90 ca) gode sittepinner og alt det man vanligvis gir undulater. Så satte vi inn en kasse i håp. hunnen var endel inne i kassen og de parret noen ganger. men etter noen uker så ga de seg bare. de skulle være gamle nok og de er i god form. det kom ingen egg i kassen. hva er det jeg gjør galt her? noen som har noen gode råd?
 5. nei min hønemor har ligget klukk siden igår bare ;D jeg la lokket på bananeska og noen egg under henne igår formiddag. idag ligger hun som en stein. hun har ved to anledninger tidligere adoptert på dagen-men da litt større kyllinger. jeg har ikke så veldig mye plass for jeg har tatt hønemor med inn i huset da det er lettere for meg(fiskerkjærring med mannen på torsken) så nå bor de i bananeska i badekarret : det blir bare til mannen kommer hjem-da kan de flytte i eget hus ute. går det bra om jeg tilbyr hønemor vann mange ganger om dagen i stedet for å ha vannskål til henne? jeg er hjemmeværende(med baby) så jeg kan sikkert tilby henne vann 10-12 ganger om dagen. samt gi henne vannholdig mat(mais og lignende godbiter) jeg er redd kyllingene skal drukne. iallefall om jeg gir henne dvergcochinene. hønemor er veldig tam og tillitsfull så jeg er igrunn ikke redd for at jeg stresser henne med å være der mye.
 6. går kyllingene ut på vannleting når de blir tørste da? jeg synes det virker så skummelt-var enklere sist da jeg valgte varmelampe oppfostring og kunne følge med på maten og vannet.
 7. hønemor(dansk land x mille fleur) ligger i ei bananeske og har fått tre små nyklekkede australorps. de er klekket idag-en la jeg halvklekket under henne så den klekket der jeg har 1 til pluss noen dverg cochin i maskina enda. hvordan legger jeg opp vann og mat til de? vil ikke hønemor spise opp spesialmaten og trampe i vannskåla? hvordan gjør dere det?
×
×
 • Create New...