Jump to content

Lynvingen

Medlemmer
 • Content Count

  34
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Lynvingen last won the day on November 30 2013

Lynvingen had the most liked content!

Community Reputation

5 Nøytral

About Lynvingen

 • Rank
  Kylling
 1. Avsender hos meg pakket hvert egg inn i papir og la dem i en egge kartong som var fylt med Isopor kuler, og merket esken klart og tydelig "GLASS". Denne forsendelsen gikk i allefall bra.
 2. Lynvingen

  NakenHals

  hehe de skulle jeg likt og sett
 3. Jeg har 3 silke, og de går ute hele dagen i regnvær. Men de har alltid ei varmelampe og kose seg under når de går inn i huset..
 4. Lynvingen

  NakenHals

  Da har jeg skaffet meg egg av Nakenhals.. Spennende
 5. Lynvingen

  Australorps

  www.torilsfugler.no selger disse...
 6. Da har jeg fått egg i posten, Og ser ut som etter 5 dager i ruge maskinen at jeg har ca 80% som det blir noe ut av... Meget fornøyd etter det jeg har lest i denne tråden..
 7. Akkurat nå er det b.l.a Ungarsk Nakenhals i min maskin.. Gleder meg!
 8. Da har det blitt klekket 5 kyllinger i maskinen! SPent hvem som er far og mor til disse. Og 5 egg i maskinen der blodårene har begynt og titte frem og mor er toppet hollender og store muligheter far er Moderne engelske kamphøns.. Blir artig mix og se på hehe. Pluss bestilt 6 rugeegg med Nakenhals. Nå må jeg bygge ut Hønsehuset pluss mulig selge noen i fra gården ettehvert:(
 9. I vinter har dem bodd i hønsehuset, men er siste gang jeg gjør siden de griser noe voldsomt.. Så må bygge andehus til vinteren på land
 10. Mye har skjedd siden jeg har vært her inne, og kan si at siden sist har jeg fått 4 moderne kamphøns som har formert seg godt, flere toppet hollendere, 3 brahma kyllinger, 1 sort silke, 1 vilt farge silke, 2 perlehøns, 3 Asell?(kamphøner), 2 Australorps, 1 moskus, 1 indisk løpe and, 1++ nye artige klekkinger. Bestilt opp rugemaskin.. og Malayser parr... Skal snart bygge ut hønsehuset pluss legge tak på hønsegården.. Ønsker er nå og få inn noen Nakenhals og paduaner i flokken:) Se om jeg får lagt ut noen bilder snart igjen:)
 11. Lynvingen

  NakenHals

  Hei hvordan er denne rasen? Noen som har erfaringer med disse artige dyra? Og er det noen på østlandet som driver/selger dette? Hilsen Anders
 12. Toril selger dette.. HOlder til I Svelvik. www.torilsfugler.no
 13. Jeg har ei Phlymut Rock høne som ikke har det godt, hu strekker halsen ned mot bakken strakt hele tiden og prøver jeg og ta tak i henne, stikker hu av som ingenting har skjedd. Hu spiser, men noe uballanse når hu går. Er det noen som kan hjelpe meg? vil ikke miste henne, og hu er såpass ung at hu har enda ikke legget egg enda.. Tar jeg henne opp er hu mere skremt at jeg holder henne, og prøver og klemme litt på henne men ser ikke ut som får vondt da. Ser nesten ut som noe har satt seg i halsen men usikker siden hu spiser og er opplagt. Please haster!
 14. Dem var rolige helt til i går kveld, da føyk hanene i kløra på hver andre.. Så blodet spruta.. Og en fikk igjen klistret øye på morgenen i dag. Vet ikke om dette er for og finne sine plasser i Rangstigen eller om de fortsetter med dette enda. Så er det blitt ett lite minus til.. Begge silkene mine er Haner de også!! Så nå har jeg minst 5 Haner!! Og er på jakt etter 2 hvite silkehøner om noen skulle ha til salgs? Endelig har andehuset kommet utpå vannet, ble bra det? '
 15. 6 nye medlemmer til verden:) Som dere kanskje ser fra eldere bilder så er veggen i hønsegården vært ganske stygg oh råtten, så nå har jeg modifisert den litt:) Første mann ut i det fine været i dag tidlig:
×
×
 • Create New...