Jump to content

maykj@online.no

Medlemmer
 • Posts

  472
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

maykj@online.no last won the day on November 28 2012

maykj@online.no had the most liked content!

Profile Information

 • Kjønn
  Female

Recent Profile Visitors

14,884 profile views

maykj@online.no's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

13

Reputation

 1. Hei! Jeg ser at du har Faverolle på bilde, selger du noen? :) Jeg fikk noen rugeegg av de, men fikk bare 1 fra 12, nå sitter jeg med 1 kylling som er ganske ensom :( Mvh Inge

 2. Hvordan ble du kvitt dette da?
 3. Kan jeg da bare behandle fuglene, og flytte dem til et annet hus uten midd?
 4. maykj@online.no

  Blodmidd

  Jeg er ganske sikker på at jeg har fått blodmidd i et av hønsehusene Jeg har kjøpt Smite, og har brukt dette (etter grundig vask). Dersom jeg ikke blir kvitt uttøyet tenker jeg at jeg får slakte ned, og starte opp igjen til neste år. Vil midden overleve vinteren i uisolert hus uten fugler? Hvordan kan jeg unngå å få dette igjen? Jeg har vaktler, ender og påfugl også, men disse har ikke vært i det aktuelle huset. Kan de allikevel ha blitt smittet av hønsene (disse går fritt ute, og kan ha vært i nærheten av burene til disse andre fuglene)?
 5. Har forsøkt å kontakte oppdretter. Hun har kun denne rasen/ farvevarianten:-((
 6. Noen som kan gjette seg til hva slags rase den til høyre er da? Eller er det mest sannsynlig en mix??
 7. Huff da, er det ikke Wyandotter? Jeg har aldri hatt denne rasen før, men jeg så jo foreldredyrene, og så vidt jeg kunne se, var de Wyandotter???:-(( Så kjedelig...
 8. Jeg har kjøpt rugeegg av gull-svartrandet Wyandotte, men når de nå har klekket ser jeg at kyllingene har ulik farve Noen som kan se ut av bildene hva slags farvevarianter jeg har fått? Eller er det mixfarver?
 9. Hmmm... ja, kanskje det er grunnen? Håper noen kan komme med fasiten her ... (jeg har nemlig planer om å kjøpe verpehøns fra Hvam nå i vår )
 10. Dette høres da merkelig ut? Det motsatte er jo tilfelle i "menneskeverden." Noen som kan forklare hvordan dette henger sammen??
 11. Hva er årsaken til at man skal holde seg unna genbanken?
 12. De tammeste hønene her hos oss er Isbar! Trodde egentlig at dette var en rase som ikke så lett ble tam(?). Jeg har til og med brukt mindre tid på disse enn jeg har gjort på de fleste andre kyllinger / høns, men de er nesten i overkant tamme, hopper til og med opp på armen når jeg kommer inn med mat:-))Og så legger de mange, flotte grønne egg!
 13. God ide! Brahmaene er jo stadig klukke her, og de er jo også store:-)) Takk for forslaget!
 14. Enig i at prisen bør avspeile kvaliteten. Kjøpte nettopp rugeegg til 25 kr pr stk, og synes egnetlig det var greit da jeg forstod det slik at det var fine fugler. I ettertid skjønte jeg at det ikke var foretatt prøveruginger, og at noen av fuglene heller ikke fylte kravene i den norske standarden. Da synes jeg prisen var vel høy. Men det er vel ens egen feil når man ikke sjekker bedre
×
×
 • Create New...