Jump to content

Circameg

Medlemmer
 • Posts

  216
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Circameg last won the day on August 17 2011

Circameg had the most liked content!

About Circameg

 • Birthday 03/06/1972

Profile Information

 • Kjønn
  Female
 • Bosted
  Hurdal, Akershus
 • Interesser
  Er aktiv innen brukshund, har en Schäferhanne av brukslinjer. Har også høns, 7.3 dverg paduaner - 1.1 hvit silke - 1.7 Dverg Kochin - 0.3 chabos - 1.0 Wyandotte gull sortrandet - 2.1 stor blanding. Leter etter en stor rase som jeg også vil ha.

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Circameg's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

5

Reputation

 1. Pr nå har det død to haner, en høne og 5 kyllinger. Wyandotte hanen som ble sendt til MT er friskmeldt, fant ikke noe luftveissykdommer på han, men han hadde et veldig stort hjerte og var tynn.. MT damen hadde aldri sett et så stort hjerte på en fugl før. Mulig kyllingene har fått for mye trekk, at det er grunnen, aner ikke.. Trist er det ihvertfall, å plukke opp døde kyllinger
 2. Jeg ville tatt en telefon til veterinæren, spurt om hvorfor dette skjer og om det er noe du kan gjøre forebyggende mot at det ikke skal skje igjen. Ang vekten hans, er han tykk, klarer du å "slanke" han noen kg?
 3. Jeg har nevnt i en annen tråd at jeg ikke er fornøyd med foret til FK og vurderer å prøve Norgesfor sitt for. Har dere noen erfaringer?
 4. Nå har jeg fått svar fra MT ang Wyandot hanen jeg leverte inn. Det var ingen luftveisinfeksjoner på han, men, han hadde et kjempe stort hjerte, så hvorfor det hadde vokst, vites ikke. MT damen hadde aldri sett et så stort hjerte på en fugl før. Han var også tynn.
 5. Wow... dette blir flott.. Også med overbygg. Kjempe fint
 6. Jammen er jeg ikke i tenkeboksen på å skaffe meg Moskusender jeg også Jeg lurer litt på hvilke farger man får disse flotte fuglene i? Når er moskusen kjønnsmoden og hvor gammel er den, når det begynner å legge egg?
 7. Etter at wyandott hanen min også plutselig døde, har jeg kontaktet MT og levert Wyandotten til dem for prøver. Får vel svar i løpet av neste uke. Da går det en stor hane igjen alene, selvsagt den som er sint Jeg har ikke lyst til å skaffe noen nye høner til han, ihvertfall ikke før jeg får resultatene fra MT.. og ikke har jeg lyst til å beholde han heller, siden han er sinna.
 8. Nå har jeg mistet to av de tre store hanene mine. Bare Sinnataggen igjen. I natt døde Wyandotten min også. Jeg ble oppringt av MT for en tid tilbake, og kontaktet dem igjen i dag. Wyandotten er levert MT for sjekk. Når jeg så til hanene i går kveld, så Wyandotten tufs ut med diare og virket ustødig. Kammen hadde mørknet også. I dag lå den dø i hønsehuset. Jeg vet det er mye snakk om ILT og andre skumle sykdommer, men mitt intrykk er at høns generelt blir fort syke. Stemmer det? Syntes rett som det er at en må inn på "sykestua" for litt ekstra pleie, eller at noen plutselig bare dør.
 9. men skal alle, store som små, ha 4 dråper? Hva med kyllinger?
 10. Jeg har også lest endel om disse sykdommene her inne, men nå skal det også sies at jeg ikke har tatt noen nye fugler inn siden i fjord sommer. Burde ikke da symptomene kommet før, om det skulle vært noe alvorlig?
 11. Hei Nå har jeg leita og leita, men finner ikke svar på det jeg lurer på, så da får jeg spørre på nytt. Jeg har kjøpt ROPA - B anti orm. Det står at høns skal ha 4 dråper, men blir ikke dette feil om man har både store og dverg. Store raser trenger vel mer en små? Kan man ha dråper på f.eks brødbiter å gi, mye enklere en å true i dyrene preparatet. Hvordan er det med sånn gapeorm? tar ropa b denne også? Jeg har mistet en stor hane nå, plutselig satt den pjusk i et hjørne, dagen etter var den dø... Den andre syntes jeg går å gaper etter luft? Jeg må ihvertfall gjøre noe... Tips?
 12. Har også dårlig erfaring med kromat egg 110, syntes det blir mye mel av foret. Tuppen var noe bedre.
 13. I og med at høns bader i sand ute, så trenger du nok helt sikkert ikke å gjøre noe med den du har hentet i elven.
 14. Jeg har da altså klekket mine første kyllinger. Bomma med at eggene er av forskjellig alder, så det har poppet ut kyllinger hist og her med flere dagers mellomrom. Det jeg opplever nå er å finne nyklekka kyllinger døde å langt fra mamman sin. Er det sånn at høna frastøter seg kyllingen om hun merker at det er noe galt, er det uerfarenhet som gjør det, eller rett og slett for at noen av dem allerede har kyllinger som hun må ta seg av? I alt 6 kyllinger som ikke har klart seg. Ganske trist
 15. Jeg har lest at høna går av eggene etter to dager, men to av hønene har nå fått kylling. Den første fikk 30. juli og den andre fikk 31. juli. Begge to ligger fortsatt klukk, og det kom en kylling til i dag. Her ligger dem altså fortsatt klukk med 3 og 4 dags gamle kyllinger.
×
×
 • Create New...