Jump to content

rosette

Medlemmer
 • Posts

  588
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

rosette last won the day on July 10 2014

rosette had the most liked content!

About rosette

 • Birthday 03/08/1968

Profile Information

 • Kjønn
  Female
 • Bosted
  1900 FETSUND
 • Interesser
  Livet på landet blandt dyr, høner og katter.
  Har for tiden tre hønsehus. Ett med Dverg Kochin,
  ett med Araucana og et med mix høner og Marans.
  Ellers er jeg interesert i friluftsliv, fiske, dyr, familien min, slektsforskning, håndarbeide, sopp, stempling og kortlaging.

Recent Profile Visitors

20,201 profile views

rosette's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

15

Reputation

 1. Jeg tipper den 23. mars, klokka 22:00 - fødselsdagen til yngstemann
 2. Dag er er den dagen du legger eggene i rugemaskina. Jeg pleier skrive på eggene med blyant, datoen jeg legger de inn i maskina. Da er det lett å holde oversikt på klekkedag.
 3. 8 av 8 Dk høner som er klukk - festlig......

  1. maykj@online.no

   maykj@online.no

   Da har vi motsatt problem for tiden. Jeg har noen ekstra rugeegg, og venter på at en av hønene skal legge seg klukk. De klukker støtt og stadig, men selvsagt ikke akkurat nå:-((

 4. Du skal ikke innover til Oslo eller Akershusområdet da Hedemarkhøna- en eller annen gang utover, eller kjenner noen som skal nedover? Så kunne du vært med på bestillingen til oss her på Østlandsområdet? Jeg kunne tatt med til deg fra Eva, som bor i Vestby og vi kunne møtes, eller jeg møte de du kjenner som evt skal nedover, for overlevering?
 5. he he, mine er og helt ville etter dette, og det er derfor vi trenger disse 20 kg sekkene og ikke bare 5 kg spann
 6. Hei igjen, Noen flere i omegnen Oslo, Akershus eller Oestfold, som vil bestille sekker a 20 kg med PronaGrit fra Gamebird? Tormod skal bestille en pall, og paa den er det 50 sekker. Pallen leveres hos Fuglemakeren, hun bor i Vestby, og vi maa hente sekkene vi skal ha der. Sekkene blir da fraktfrie. Tormod sender ut faktura via mail. En sekk koster kr. 440,-. Vi er oppe i 29 sekker, og trenger flere interessenter! Send meg pm, med navn, epost adresse og tlf, samt med antallet sekker du vil ha, saa setter jeg opp en liste.
 7. rosette

  PronaGrit

  her er det som staar paa boksen i tillegg til det som du nevner over Prisilla: Dosering 5-10 gram pr due pr dag i egen beholder. innhold pr 1 kg, samt anisfroe Copperersulfathe 500 mg Ironoxide 1000 mg Zincoxide 2500 mg Mglloxide 3500 mg Coboltsulphate 12,5 mg Calciumiodine 50 mg Sodium selen 10 mg Calcium 28 % Phosphor 5,6 % Sodium chloride 12,5 % Ash content 92 %
 8. Ser av det spannet jeg har at det er lang holdbarhet. Spannet er produsert 28.12.2011, og har best f;r dato 28.12.2014.
 9. rosette

  PronaGrit

  Det kan nok gis til kyllinger og, men de klarer nok ikke spise alt, da noe er for store biter for de. Mine kyllinger som er med mammaen sin spiser sammen med henne, det de klarer spise
 10. rosette

  PronaGrit

  jeg har brukt det et aars tid, og produktet er helt supert! Jeg tilbyr det i en egen skaal, slik at de har fri tilgang. Tuppene er helt ville etter det. det er mye snacks i produktet, stein av div slag, skjell, fro og annet. I begynnelsen gikk det unna med gritten, tydelig tuppene synes det var veldig godt og spennende, saa det ble litt dyrt, men naa som de faar daglig har forbruket normalisert seg. JEg har fors;kt aa gi de skjellsand og annet som de fikk tidligere, men dette er de ikke interessert i. Saa derfor har jeg holdt meg til gritten. Tenker siden de er saa begeistret er det nok noe i dette som de trenger. Mine fugler er blankere og mytingen synes jeg har gaatt raskere enn tidligere. JEg har og opplevd at magen deres er mer stabil, det er ikke saa ofte de har diare. Anbefales
 11. Trist lesing dette, det er ikke altfor lenge siden jeg hadde kontakt med henne, da hun ikke bor saa altfor langt unna meg. Kreft er en skummel sykdom, den kan ramme hardt og i visse tilfeller blir man raskt veldig syk. Jeg mistet min far for fire aar siden til kreften, saa jeg vet familien har det vondt naa. Men vi faar tr;ste oss med at Andemor hvertfall ikke har smerter lengre. Hun vil bli savnet her inne - varme tanker fra meg til familien og hennes naermeste.
 12. ei jeg kjenner kj;per ekstra sekker fra ROAF, slike sekker som er merket spesielt utenpaa slik at naar s;ppelmannen kommer gjenkjenner han sekken og tar den med i bilen. Vanlige svartsekker tar de dessverre ikke med. Tror min bekjent har betalt 15 kr pr. sekk hun kj;per. En lett og grei l;sning, og hun trenger ikke kvitte seg med det selv.
 13. Flott TL Brahma alt hjelper og alle er velkommen til aa bestille, om de trenger en eller flere sekker. Jeg skal skrive liste over de som kommer til med bestillinger, og spre budskapet mer, saa blir det nok til at vi kan allikevel bestille en pall utover i sesongen. Mulig jeg da og tar flere sekker enn de tenkte 5, for det blir vel ikke saa ofte vi faar sjansen til aa bestille en pall Da skriver jeg deg ned, fint om du kan sende meg navn, og mail adresse og tlf nr i en pm.
 14. oi da ..... det var mange sekker det ..... Hmmm, da sp;rs det da gitt ..... hva vi gj;r naa ..... kanskje bestille alt til deg, og du maa fordele allikevel, og vi betale frakt? Eller saa maa vi bruke litt tid og spre budskapet om sekkene litt til for aa faa med flere.
 15. JEg har kontaktet Fuglemakeren, Pjokkeline og Tuppene på Fjellhøy. Vi får tilsammen 20 sekker, så håper det er ok for alle der at vi bestiller. Jeg sier fra igjen Tormod så fort jeg får svar fra de tre.
×
×
 • Create New...