Jump to content

apolkadot

Medlemmer
 • Posts

  105
 • Joined

 • Last visited

About apolkadot

 • Birthday 12/08/1984

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.apolkadot.com

Profile Information

 • Kjønn
  Female
 • Bosted
  Akershus

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

apolkadot's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

 1. hmmm det er jo ikke noe hyggelig! Har du funnet dem nå??
 2. Jeg oppdaget i dag en høne som gikk og "trykket" veldig mye, og ved nærmere kikk satt det fast møkk utenfor kloakken. Jeg tok med meg høna inn, vasket henne og fikk fjernet møkka. Hun sitter nå i bur på badet, men hun driver å trykker og trykker og trykker, også kom det litt hard bæsj og en liten "skrike" lyd fra høna. Jeg lurer på om det er denne høna som verper egg med litt blod på. Det er ganske store egg for en så liten dverk kochin å være.. hvorfor driver hun sånn å trykker? Er det for hard avføring? Sitter det fast et egg??? Noen tips? (Har lyst å dele video, men jeg vet ikke om det går)
 3. Hei! Dem ligger garantert å trykker et sted, i sjokk! Det skjedde mine, men fant dem innimellom grass og busker etterhvert!
 4. Ja hos oss går det både buss og tungtransport.. Og de kjører gjerne i 70-80 km/t... Så i bunn og grunn er det derfor vi har høner. For å bremse farta på dem! Men så blei man jo litt bitt av basillen og alle fikk man et personlig forhold til! Så da er det jo ekstra trist hvis noen av de blir påkjørt!
 5. Desverre ble denne høna påkjørt dagen etter av skolebussen....Veldig trist altså!! Nå er jeg på jakt etter 2 verpeklare Marans. Noen som veit om det er noen som selger verpeklare høner? Busselskapet skulle betale, så jeg slipper det..
 6. Ja, dette var vel litt lyst? Skal det ikke være enda mørkere?, det er jo en mix så en kan vel ikke forvente helt mørkt men, Vi får se når den andre maranmixen begynner å verpe. Om den legger mørkere eller lysere egg!
 7. her kom odals dialekta fram au gitt.. så her er det ei irritert dame mi var au klukk, men fikk tel å avklukka a, satte a inn i ett bur for seg sjøl stakkar! det var litt leit men det gikk læll
 8. Måtte bare poste bilde av Maranmix´n sitt første egg (i midten) , og dagens eggblanding
 9. jøss! nytt layout igjen :)

 10. ååå nei!!! Klukk DK, nååå!!! what to do...

 11. nå begynner det å bli kaldt ja....

  1. rosette

   rosette

   hutre ja, fant fram varmelamper i går og satte inn i hønsehusa.Men ut spratt de i dag og, brydde seg ikke så mye enda ser det ut som.

  2. apolkadot

   apolkadot

   nei det ser ut til at de ikke syns det er så ille enda! :) lurer på å anskaffe meg et sånt varmerør.. bare jeg er ferdig med å isolere! (ting tar tid ser du ;) )

 12. hos meg har det gått bra helt til nå, selvom den har vært her før! Hanene er flinke og sier i fra, og da løper alle og gjemmer seg. Vi har stor plass, låver og uthus og gjemme seg i! Så det har gått fint, men dette var på kvelden og bare noen få var ute, og da så snapp, tok den a!
 13. det vet ikke jeg noe om venter bare på at mine 2 uker gamle silker skal bli litt eldre jeg
 14. Nå kan jeg bare snakke om hønseegg som skal klekkes da men, jeg hadde en kylling som plutselig klekte uten at det hadde vært en lyd eller noe bevegelse på noen av egga. Samme var det med de andre, heeeeelt stille, men våkna en morgen av at det plutselig var 3 kyllinger til.. så jeg veit ikke hvor mye vugging og bråk man egentlig skal forvente seg!
×
×
 • Create New...