Jump to content

apolkadot

Medlemmer
 • Posts

  105
 • Joined

 • Last visited

Blog Comments posted by apolkadot

 1. Ja hos oss går det både buss og tungtransport.. Og de kjører gjerne i 70-80 km/t... Så i bunn og grunn er det derfor vi har høner. For å bremse farta på dem! Men så blei man jo litt bitt av basillen og alle fikk man et personlig forhold til! Så da er det jo ekstra trist hvis noen av de blir påkjørt!

 2. hos meg har det gått bra helt til nå, selvom den har vært her før! Hanene er flinke og sier i fra, og da løper alle og gjemmer seg. Vi har stor plass, låver og uthus og gjemme seg i! Så det har gått fint, men dette var på kvelden og bare noen få var ute, og da så snapp, tok den a!

 3. og dagen kunne liksom ikke bli tristere... Måtte ta den ene høna mi også!! Hu blei forsøkt tatt av en hønsehauk, jeg var i hønsehuset da jeg hørte ett forferdelig leven ute. Løp ut og hauken blei skremt vekk av meg. Hu så mer forskremt ut enn skada, så jeg lot hu være, til jeg skulle lukke igjen for hønene i sta, da så jeg at hu ikke var bra, sjangla og vingene lå lavt. Lyste på a og så at hele brystkassa var tom for fjør og at hauken hadde hakka inn i brystkassa hennes. Stakkars lille tuppa... :(

 4. Jeg er født og oppvokst på landet, med dyr og leven rundt meg. Som liten hadde vi høner, og når disse skulle slaktes og spises, spiste ikke jeg middag. Kommentaren min var som følger : man spiser ikke sine venner...

  Så okke som man er byjente eller bondejente, så gjør det nok vondt å slakte sine egne dyr! Tøff er du,som turte å gjøre dette selv, jeg hadde nok fått noen andre til å gjøre dette for meg..

 5. Ja jeg kan nesten tenke meg det er et dk egg, det kjennes glatt og fint ut sånn som de andre sine, så da har jeg kanskje fått meg 2 DK verpere da..Det er litt stas :)

  På bildet her ser man jo godt at det ikke er helt hvitt, ute så trodde jeg det var enda et sånt filleegg fra Italieneren min. Blei ganske irritert da!

  Leste at chabo egg kunne være :

  Eggene er gulaktige til kremhvite og minstevekten på ruge-egg er 30 g

  (fra stensvik.net)

×
×
 • Create New...